Ραγκούσης: Ο Κασσελάκης είναι ο πολιτικός αυτουργός των αποδοκιμασιών σε βάρος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

«Δυστυχώς ζήσαμε ένα ακόμη κρούσμα, μια έκφανση της εχθροπάθειας που δυστυχώς έχει εδραιωθεί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ από τότε που ανέλαβε πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελακης», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ραγκούσης
PANAGOPOULOS/ Eurokinissi

Τον Στέφανο Κασσελάκη «βλέπει» ως τον πολιτικό αυτουργό των αποδοκιμασιών σε βάρος μελών της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ κατά την είσοδό τους στα γραφεία του κόμματος για τη χθεσινή συνεδρίαση ο Γιάννης Ραγκούσης.

«Ο πολιτικά ιθύνων νους και ο πολιτικός αυτουργός ναι είναι ο κ. Κασσελάκης και η αντίληψη που εισήγαγε στον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης στο Action 24 λίγες ώρες μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που επικύρωσε με 17-1 ψήσους την έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη.

«Δεν υπάρχουν αυθόρμητες συγκεντρώσεις. Δυστυχώς ζήσαμε ένα ακόμη κρούσμα, μια έκφανση της εχθροπάθειας που δυστυχώς έχει εδραιωθεί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ από τότε που ανέλαβε πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελακης» πρόσθεσε ο κ. Ραγκούσης.

«Εύχομαι και ελπίζω ότι ζούμε τις τελευταίες τέτοιες εκδηλώσεις γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι πια πρόεδρος» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.

Όπως σημείωσε «είναι ένα κλίμα εχθροπάθειες, μίσους, τοξικότητας, εμφυλιοπολεμικής λογικής καθώς φτάσαμε στελέχη να προπηλακίζονται από 5-6 άτομα».

«Ο κ. Κασσελάκης δεν είχε το θράσος να μιλήσει για εκτροπή μεσούσης της Πολιτικής Γραμματείας; Να δούμε τι θα κάνει τώρα με την εκτροπή ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών των έχουν απομονώσει» συνέχισε ο κ. Ραγκούσης.

Σχετικές ειδήσεις