Πολάκης κατά Κασσελάκη: «Έκανα λάθος που τον στήριξα - Κάνει μόνο κακό στον ΣΥΡΙΖΑ»

«Κουκούλες φορούν οι δωσίλογοι, δεν φοράει η Αριστερά», είπε μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης 
TATIANABOLARI/EUROKINISSI

Νέα επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, μιλώντας στο OPEN. «Έκανα λάθος μαζί του», παραδέχθηκε ο Παύλος Πολάκης, τονίζοντας ότι «κάνει μόνο κακό στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Δεν διαμόρφωσε ένα πολιτικό επιτελείο», είπε ο Κρητικός βουλευτής για τον έκπτωτο πρόεδρο, τονίζοντας μάλιστα ότι έκανε πολλά λάθη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. «Είμαστε σε κρίσιμη καμπή», συμπλήρωσε ο Παύλος Πολάκης, συμπληρώνοντας ακόμη πως «πρέπει να καλυφθεί το κενό και το έλειμμα που υπάρχει στη χώρα και στην αξιωματική αντιπολίτευση».

«Ομάδα χωρίς αρχηγό είναι μηδέν και αρχηγός χωρίς ομάδα είναι μηδέν», συνέχισε ο ίδιος για να στείλει το μήνυμα ότι «η υπερπροβολή της προσωπικής του ζωής κάλυψε πολλά σωστά πράγματα που μπορεί να είπε».

Κληθείς πάντως να σχολιάσει γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης θέλησε να πάρει την προεδρία του κόμματος ξανά, είπε: «Τα καταστατικά των κομμάτων τα εξηγούν τα ίδια τα κόμματα με τα θεσπισμένα τους όργανα, δεν τα εξηγούν συνταγματολόγοι».

Ο ίδιος εξήγησε γιατί έγινε η πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη, τονίζοντας: «Λόγω της κρίσης που έχει δημιουργηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ ζητάμε από τον πρόεδρο να δώσει λύση και να προκηρύξει εκλογές, ο ίδιος απαντά κάντε μου μομφή».

Στην επίθεση μάλιστα που είχε κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης αμέσως μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής, ο Παύλος Πολάκης είπε: «Κουκούλες φορούν οι δωσίλογοι, δεν φοράει η Αριστερά». «Ήθελε να ξαναθέσει το ζήτημα ότι είναι αρχηγός, επιζητά τη δημοσιότητα και αυτό δεν είναι καλό για κανέναν».

Μάλιστα, ο Παύλος Πολάκης συμπλήρωσε: «Μας έκανε τεράστια ζημιά η ιστορία με τα σπίτια του Στέφανου Κασσελάκη». «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διατυπώσει λαϊκά κατανοητό και κοινωνικά αναγκαίο πρόγραμμα».

Κληθείς να σχολιάσει αν ο ίδιος μπορεί να γίνει ο Αλέξης Τσίπρας του 21ου αιώνα, ο Παύλος Πολάκης απάντησε κοφτά: «Αυτά θα τα κρίνει η Ιστορία». «Στην Κεντρική Επιτροπή διατύπωσα έξι πυλώνες», σημείωσε ο Παύλος Πολάκης, τονίζοντας ότι «πρέπει να γίνει επαναφορά 13ου και 14ου μισθού».

Σχετικές ειδήσεις