Ένταση στη Βουλή για το γραφείο αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ - Εντολή να μπει μόνο ο Νίκος Παππάς

Χρειάστηκε μέχρι και η επέμβαση του φρούραρχου για να επιλυθεί το ζήτημα
Eurokinissi

Συνεχίζονται τα ευτράπελα στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς το πρωί της Παρασκευής δημιουργήθηκε ένταση στο γραφείο του κόμματος στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, δεν επετράπη σε κανέναν άλλο η είσοδος στο γραφείο αρχηγού πέραν του Νίκου Παππά και όλα αυτά στον απόηχο της απόφασης της χθεσινής Πολιτικής Γραμματείας.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν υπάλληλος του γραφείου επιχείρησε να εισέλθει στον χώρο αλλά εκεί συνάντησε την άρνηση του φρουρού ο οποίος βρισκόταν έξω από το γραφείο.

Ο φρουρός μετέφερε την εντολή να μην μπει κανείς στο γραφείο και τότε επικράτησε ένταση καθώς υπάλληλος υποστήριξε ότι εργάζεται στο γραφείο εδώ και πολύ καιρό -πριν την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη- τονίζοντας πως δεν γίνεται να μην μπορεί να μπει.

Η επιμονή του φρουρού να μην του επιτρέψει την είσοδο, οδήγησε σε επεισόδιο μικρής έντασης και στο σημείο προσέτρεξαν αμέσως 3-4 άτομα της φρουράς της Βουλής αλλά και ο ίδιος ο φρούραρχος.

Η ένταση κράτησε αρκετή ώρα με την φρουρά να μην επιτρέπει όπως είχε λάβει εντολή την είσοδο κανενός στο γραφείο. Το ζήτημα επιλύθηκε λίγη ώρα αργότερα με τον εργαζόμενο -έπειτα από διαβουλεύσεις και με το κόμμα - να μπαίνει τελικά στο γραφείο του.