Νίκος Φαραντούρης: Το σκέφτομαι σοβαρά να είμαι υποψήφιος στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

«Δέχομαι πολλές εισηγήσεις..», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Φαραντούρης 

Νίκος Φαραντούρης: Το σκέφτομαι σοβαρά να είμαι υποψήφιος στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ
INTIME NEWS
1'

Για τα εσωκομματικά στον ΣΥΡΙΖΑ μετά και την οριστική απόφαση ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι «έκπτωτος πρόεδρος» μίλησε ο ευρωβουλευτής, Νίκος Φαραντούρης, τονίζοντας παράλληλα το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις εκλογές για την προεδρία του κόμματος.

«Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να είμαι υποψήφιος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Φαραντούρης, μιλώντας στην ΕΡΤ, και προσθέτοντας πως «δέχομαι πολλές εισηγήσεις... αλλά επειδή επίκειται μια Κεντρική Επιτροπή, η οποία θα αποκρυσταλλώσει και τον οδικό χάρτη προς το συνέδριο και τις εκλογικές μας διαδικασίες, θέλω να είμαι πολύ εγκρατής και προσεκτικός στις διατυπώσεις μου και στις όποιες ανακοινώσεις μου».

Πάντως, ο κ. Φαραντούρης ξεκαθάρισε ότι οι τελικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν όταν και όπου πρέπει. «Ως μοναδική προϋπόθεση για να συμμετάσχω σε μια τέτοια διαδικασία στον εαυτό μου βάζω να μπορέσω να αποτελέσω έναν πόλο ενότητας, συμπερίληψης, συντροφικότητας, εξωστρέφειας και σοβαρότητας και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα μπορούσαν να διαδραματίσουν αυτό τον ρόλο. Δεν καμώνομαι ότι εγώ είμαι αυτός που συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά ή είμαι μόνο εγώ».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή