Γαβριήλ Σακελλαρίδης: «Η εκλογή Κασσελάκη ήταν η αφορμή για να αποχωρήσουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Υπήρχαν πολλές παθογένειες που μάς οδήγησαν στην αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και η εκλογή Κασσελάκη ήταν η αφορμή», ανέφερε ο υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: «Η εκλογή Κασσελάκη ήταν η αφορμή για να αποχωρήσουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ»
INTIME.
1'

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο με όσα συνέβησαν τον τελευταίο χρόνο. Υπήρχαν πολλές παθογένειες που μάς οδήγησαν στην αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και η εκλογή Κασσελάκη ήταν η αφορμή», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας απόψε (13/09) στο ACTION24.

Για τη Νέα Αριστερά, υπογράμμισε ότι «στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης παρουσιάσαμε το οικονομικό μας πρόγραμμα. Για εμάς, το σημαντικό είναι να υπάρξει ζύμωση ώστε να επιλυθούν προβλήματα της δεξιάς κυβέρνησης Μητσοτάκη. Μιλήσαμε και έχουμε προσκαλέσει το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ, την Πλεύση Ελευθερίας και το ΚΚΕ για Λαϊκό Μέτωπο. Δεν είναι θέμα συγκόλλησης των κομμάτων, αλλά να δούμε πού συμφωνούμε και πού διαφωνούμε στα κοινωνικά ζητήματα».

«Προφανώς υπάρχουν ευθύνες. Αναγνωρίζουμε τον ρόλο του Αλέξη Τσίπρα ως ιστορικό μέλος της Αριστεράς και της χώρας, αλλά θα έπρεπε να έχει απαντήσει σχετικά με όσους θεωρούσε υπονομευτές», επεσήμανε ακόμη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή