«Κασσελίστας», «87» και Πολάκης στη ΔΕΘ - «Βαρδάρης» στον ΣΥΡΙΖΑ πριν το τελικό ξεκαθάρισμα

ΣΥΡΙΖΑ: Μαίνεται ο «εμφύλιος» στις τάξεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης 

«Κασσελίστας», «87» και Πολάκης στη ΔΕΘ - «Βαρδάρης» στον ΣΥΡΙΖΑ πριν το τελικό ξεκαθάρισμα
Φωτ.: Eurokinissi
2'

Όλες οι ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύουν τον Νίκο Παππά, στην επίσκεψη του στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου περιηγήθηκε στα περίπτερα της Helexpo, λίγο πριν τη συνάντηση του με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Όλα αυτά, ενώ μαίνεται ο «εμφύλιος» στις τάξεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τη «φράξια Κασσελάκη» να αμφισβητεί την απόφαση καθαίρεσης του αρχηγού τους, από τα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πλευρό του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, βρίσκονται η γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, αλλά και ο Σωκράτης Φάμελλος, που οι πληροφορίες τον εμφανίζουν έτοιμο να διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Στη συμπρωτεύουσα έφτασε το πρωί και ο διεκδικητής της ηγεσίας Παύλος Πολάκης, που βιώνει το δικό του εσωκομματικό limit up τις τελευταίες μέρες, έχοντας παρουσιάσει τη δική του πολιτική πλατφόρμα.

Στη ΔΕΘ, βρίσκεται -προφανώς- η Κατερίνα Νοτοπούλου και ο Χρήστος Γιαννούλης, δηλαδή οι βουλευτές της πόλης που ανήκουν στην ομάδα των «87», όπως και ο Πατρινός βουλευτής, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

Επίσης, στη Θεσσαλονίκη είναι και η «πιστοί» στον Στέφανο Κασσελάκη, Θεοδώρα Τζάκρη -με τη συμπρωτεύουσα να «βόα» ότι ετοιμάζεται να μεταφέρει εδώ το στρατηγείο της, από την Πέλλα-, ο Γιώργος Γαβρήλος, η Ράνια Θρασκία και η Κυριακή Μάλαμα.

Όπως και οι «ουδέτεροι» Γιώργος Καραμέρος, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Θεόφιλος Ξανθόπουλος και Καλλιόπη Βέττα.

«Να διασφαλιστεί ο δημόσιος χαρακτήρας της ΔΕΘ»

Την ανάγκη να διασφαλιστεί ο δημόσιος χαρακτήρας της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, έθεσε ως βασική προτεραιότητα ο Νίκος Παππάς, στη διάρκεια της συνάντησης του με τον πρόεδρο της ΔΕΘ.

Ο δημόσιος χαρακτήρας δεν επιτυγχάνεται στο 100% με τη μέθοδο της ΣΔΙΤ, που θα γίνει το έργο της ανάπλασης του συνεδριακού και εκθεσιακού κέντρου, είπε και παρατήρησε πως "δυστυχώς το έργο δεν εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης ώστε να χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου με εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους".

Τόνισε ότι υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις μετά το 2019, ενώ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το έργο της ανάπλασης είχε προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς και σημείωσε ότι οι καθυστερήσεις έγιναν για να προχωρήσει με τη μέθοδο της ΣΔΙΤ.

Είπε ακόμα ότι πρέπει να εξασφαλιστούν και περισσότεροι χώροι πρασίνου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή