Οργή Άννας Διαμαντοπούλου για το fake tweet με λόγια της Νίκης Κεραμέως - «Είναι χυδαιότητα»

Αίσθηση προκάλεσε ανάρτηση που αποδίδεται στην υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ - Η απάντησή της 

Οργή Άννας Διαμαντοπούλου για το fake tweet με λόγια της Νίκης Κεραμέως - «Είναι χυδαιότητα»
1'

Ερωτήματα προκάλεσε η ανάρτηση της υποψήφιας για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Άννας Διαμαντοπούλου, στην οποία φαίνεται να παρέθεσε ανάρτηση της υπουργού Εργασίας, Νίκης Κεραμέως, για την ψηφιακή κάρτα εργασίας.

Η ανάρτηση της Άννας Διαμαντοπούλου δεν υπάρχει πλέον στο λογαριασμό της, ωστόσο χρήστης του X ανέβασε σχετικό screenshot, όπου φαίνεται το tweet της υπουργού Εργασίας με το όνομα της Άννας Διαμαντοπούλου. Στο tweet εμφανίζονται κάρτες με δηλώσεις της Νίκης Κεραμέως. Σύμφωνα με το tweet του χρήστη που αναδημοσίευσε την ανάρτηση, η Νίκη Κεραμέως ανέβασε την ίδια ανάρτηση λίγη ώρα μετά την Άννα Διαμαντοπούλου.

Η Άννα Διαμαντοπούλου στην οργισμένη απάντησή της ανέφερε: «Θα βασίσουμε το μέλλον μας σε αναρτήσεις στα social media ή θα το πάρουμε στα χέρια μας; Είναι πέραν από τη φαντασία η δική μου φωτογραφία και το όνομά μου πάνω από ανακοίνωση Υπουργού της Κυβέρνησης.

Το λυπηρό είναι ότι αυτή η χυδαιότητα χρησιμοποιείται από δήθεν φίλους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και από συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ότι συμπίπτει με τη σημερινή δημοσκόπηση. Εμείς με κάθε μας λέξη ενώνουμε, δεν διχάζουμε. Προχωράμε για το Μεγάλο και Κυβερνών #ΠΑΣΟΚ».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή