Κύκλοι Κασσελάκη: Αν δεν είναι ο Στέφανος πρόεδρος, τότε ποιος;

Η νέα κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη προκάλεσε νέα αναστάτωση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ 
EUROKINISSI

Σε νέα διελκυστίνδα εξελίσσεται για τον ΣΥΡΙΖΑ το ζήτημα, που προέκυψε με το έγγραφο του Στέφανου Κασσελάκη προς το κόμμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης με έγγραφό του επιχειρεί να άρει όλες τις εντολές προς τον διευθυντή Χρήστο Μαυροκεφαλίδη. Σχετικά με αυτό κύκλοι της Κουμουνδούρου είχαν απαντήσει, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, κάνοντας λόγο για «πιστολιά στον αέρα». Κορυφαία στελέχη του κόμματος σημειώνουν ότι αυτή η πράξη αυτή είναι χωρίς ουσία, αφού ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, άρα δεν μπορεί να ανακαλέσει τίποτα.

Ωστόσο υπήρξε και συνέχεια... Από το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη επιμένουν ότι κατά τον νόμο και σύμφωνα με το καταστατικό πρόεδρος παραμένει ο Στέφανος Κασσελάκης. Και καλούν τους αντιπάλους του να απαντήσουν στο ερώτημα, αν δεν είναι εκείνος, τότε ποιος είναι;

"Αφού έγινε ανάκληση του πληρεξούσιου από τον κ. Κασσελακη στον κ. Μαυροκεφαλίδη με ποίου την υπογραφή λειτουργεί σήμερα το κόμμα; Με βάση το καταστατικό άρθρο 44 μόνο ο/η πρόεδρος μπορεί να δώσει εξουσιοδότηση" σχολίασαν στο Newsbomb.gr.