Γκλέτσος: «Αν ο Κασσελάκης βγει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πάω σπίτι μου» - Τέρμα η πολιτική

«Θέλω τον Πολάκη για πρόεδρο», τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος
Αρχείου - Eurokinissi

Για τις εκρηκτικές εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, Απόστολος Γκλέτσος ενώ εξαπέλυσε πυρά προς τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Αν βγει ο πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης, πάω σπίτι μου και δεν θα ασχοληθώ ποτέ ξανά με την πολιτική», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος για τον «έκπτωτο» πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ο ίδιος θέτει υποψηφιότητα «για να βάλω πλάτη, να ενωθούμε πιο γρήγορα», ενώ πρόσθεσε πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πέφτει εύκολα, δεν πέφτει επειδή κάποιος θα βγει και θα πει "θα ρίξω τον Μητσοτάκη"».

Επίσης, είπε πως ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε συνεχή επίδειξη πλούτου κάτι που δεν συνηθίζεται για έναν αριστερό. Όπως είπε, «δεν έχει σχέση με την πολιτική. Έκανα απόλυτα λάθος που τον στήριξα, τότε ψάχναμε έναν νέο πρόεδρο. Του μίλησα σε προσωπικό επίπεδο και του είπα τα λάθη του. Προσπάθησα να τα πω και δημόσια αλλά δεν... Θέλω να είναι υποψήφιος για να καταλάβουν αυτοί που τον ψήφισαν ώστε να μην έχουμε άλλα πράγματα».

Ερωτηθείς, δε, για τα λάθη του κ. Κασσελάκη απάντησε «ασχολιόταν καθημερινά να κάνει επίδειξη πλούτου και ευμάρειας από κανάλι σε κανάλι. Αυτά δεν είναι για έναν αριστερό πρόεδρο κόμματος. Του είπαμε ότι μπορείς να έχεις χρήματα αλλά πάγωσέ τα και στρατεύσου. Έλεγε πράγματα που δεν στέκουν. Αν αθροίσει κανείς όσα έδινε, δημοσιονομικά πέφταμε έξω».

Αν και ο Απόστολος Γκλέτσος έχει δηλώσει πως θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, είπε πως «Θα είμαι μαζί του με τα χίλια. Κάθε άνθρωπος ανάλογα με τη θέση φοράει και ένα κοστούμι. Σαφέστατα θα αλλάξει. Άλλο είναι τώρα που σκάει επειδή φιμώνεται και άλλο ο Πολάκης αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικές ειδήσεις