Ο Άδωνις Γεωργιάδης «βγήκε από τα ρούχα του» με Παππά – Πολάκη: «Αυτοί είναι, άνθρωποι χωρίς ψυχή»

Ο Υπουργός Υγείας τα «έβαλε» τον Νίκο Παππά, «εξαπολύοντας» βαριές κατηγορίες κατά της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ, αναφέρθηκε και στον Παύλο Πολάκη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης «βγήκε από τα ρούχα του» με Παππά – Πολάκη: «Αυτοί είναι, άνθρωποι χωρίς ψυχή»
1'

Σφοδρή επίθεση κατά της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ «εξαπέλυσε» ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στον τηλεοπτικό «αέρα» του ACTION24 κι ενώ μιλούσε για τις εφημερίες στα νοσοκομεία. Όλα άρχισαν όταν είδε πίσω από τις κάμερες τον Πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά.

«Βλέπω τον κ. Παππά που χαμογελάει απέναντι, γιατί ξέρει ότι αυτό είναι ένα δύσκολο στοίχημα. Στον ΣΥΡΙΖΑ τώρα λένε “λες να καταφέρουμε να φάμε τον Γεωργιάδη από τις εφημερίες;”.

Έχουν πάει να με φάνε με λεφτά, με διαφθορά. Τα έχω γυρίσει όλα πίσω. Τώρα εύχεται ο Παππάς. Σου λέει “λες να αποτύχει, να τον φάμε τελικά με τις εφημερίες, με τα ράντζα;”. Πάλι θα αποτύχουν και δεν έχουν πάει να ζητήσουν μία συγγνώμη, όχι για εμένα», προσέθεσε κι όταν οι δημοσιογράφοι τού είπαν πως δεν χρειάζεται να αναφερθεί ξανά στον Παύλο Πολάκη, είπε ότι «εντυπωσιάζομαι με την κακία σας».

«Ο Πολάκης έκανε λάθος, τι να κάνουμε; Τι να κάνουμε; Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ζητήσει συγγνώμη, για να κάνει το κομμάτι του ο Πολάκης, ο φασίστας», δήλωσε ακόμη.

«Αυτοί είναι οι Αριστεροί. Το παίζουν ανθρωπιστές, δεν είναι. Το μόνο που τους νοιάζει, είναι το πολιτικό τους συμφέρον. Για να καταστρέψουν εμένα, δεν λυπήθηκαν δύο δημοσίους υπαλλήλους. Αυτοί είναι. Άνθρωποι χωρίς ψυχή», κατέληξε, φωνάζοντας και χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι.

Φωνάζοντας και αφού σηκώθηκε για να αποχωρήσει από το στούντιο, στάθηκε και κουνώντας το δάχτυλο, κατέληξε ότι «είναι θέμα ανθρωπιάς και δεν έχει αναδειχθεί ως θέμα ανθρωπιάς».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή