ΣΥΡΙΖΑ – Παππάς για Κασσελάκη: «Λειτουργούσε με κεκτημένη ταχύτητα προαποφασισμένης διαφωνίας»

«Στο χαρτί, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει καμία πολιτική διαφορά με κανέναν. Όμως, έκανε πράγματα που θα έπρεπε να αποφευχθούν, όπως και λάθη», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.
INTIME.

«Όλοι κάναμε λάθη, όπως και ο Στέφανος Κασσελάκης», τόνισε ο ο Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί δεν μακροημέρευσε στο «τιμόνι» του κόμματος, σε σημερινή (16/09) συνέντευξη στο MEGA.

«Στο χαρτί, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει καμία πολιτική διαφορά με κανέναν. Όμως, έκανε πράγματα που θα έπρεπε να αποφευχθούν, όπως και λάθη. Ο ίδιος οφείλει να κρίνει εάν θα κατέβει ξανά υποψήφιος. Πρέπει να συζητήσουμε για τις ηγετικές λύσεις που μπορούν να κινηθούν στην προοπτική της ενότητας.

Στο παρελθόν, έχω δείξει ότι υπηρετώ την παράταξη από τα γεννοφάσκια μου. Για την πιθανότητα υποψηφιότητας δεν υπάρχει καμία κουβέντα, απλώς θέλω να είμαστε ενεργοί στη Βουλή και την κοινωνία, κάνοντας δημόσιες παρεμβάσεις», τόνισε ακόμη.