Στέφανος Κασσελάκης: Ετοιμάζει πολιτικό φορέα και το... σκέφτεται για εκπομπή στην TV

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξετάζει και το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει στην πολιτική αλλά να ασχοληθεί με τα επιχειρηματικά ή την τηλεόραση

Στέφανος Κασσελάκης: Ετοιμάζει πολιτικό φορέα και το... σκέφτεται για εκπομπή στην TV
KONTARINIS GEORGE EUROKINISSI
1'

Νέο πολιτικό φορέα ετοιμάζει ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει εναντίον του και τη μομφή.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε τα πάντα για να κρατήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά τα στελέχη του κόμματος με μόνη εξαίρεση τη Θεοδώρα Τζάκρη δεν τον θέλουν. Έτσι, τώρα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εκπομπή Το Πρωινό στον ΑΝΤ1, ο Στέφανος Κασσαλάκης σχεδιάζει τα επόμενά του βήματα.

Οι πληροφορίες μάλιστα τον θέλουν να σχεδιάζει νέο πολιτικό φορέα και όχι κόμμα, που θα έχει γραφεία στη λεωφόρο Συγγρού. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν πως πιθανολογείται πως ο πολιτικός φορέας θα προσχωρήσει σε υπάρχον κόμμα.

Πάντως, ο Στέφανος Κασσελάκης εξετάζει και το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει στην πολιτική αλλά να ασχοληθεί με τα επιχειρηματικά ή την τηλεόραση. Άλλωστε, φαίνεται πως του έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή, με τον ίδιο να τον σκέφτεται. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, πάντως, μιλώντας στην εκπομπή Το Πρωινό στον ΑΝΤ1, ανέφερε: «Δεν θα ήθελα να δω τον Στέφανο Κασσελάκη στην τηλεόραση, τον βλέπω πιο εύκολα σε συνεργασία με επιχειρηματικά συμφέροντα».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή