Γερουλάνος: «ΠΑΣΟΚ χωρίς τον νέο πρόεδρό του στη Βουλή, θα είναι δώρο στον κ. Μητσοτάκη»

Πώς σχολίασε την συγκέντρωση υποστηρικτών του στην Αγία Βαρβάρα, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος

«Ό,τι κι αν πιστεύαμε στο παρελθόν, η απουσία του Προέδρου από τη Βουλή κοστίζει. Το είδαμε, το πληρώσαμε, αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να την παραδεχτούμε όλοι», τονίζει σε ανάρτησή του, αναφορικά με τη συγκέντρωση υποστηρικτών του στην Αγία Βαρβάρα, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος. Και συμπληρώνει: «Τώρα, που θέλουμε να κοιτάξουμε τη Νέα Δημοκρατία στα μάτια και να διεκδικήσουμε την εξουσία, ΠΑΣΟΚ χωρίς τον νέο Πρόεδρό του στη Βουλή, θα είναι δώρο για τον κ. Μητσοτάκη. Και δεν είναι ώρα για κανένα δώρο. Είναι ώρα για νέα ηγεσία, που ενώνει και μπορεί, ηγεσία στη Βουλή, ηγεσία πλήρους απασχόλησης. Αυτά, εγγυάται η υποψηφιότητά μου».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση, του Παύλου Γερουλάνου:

«Με δεκάδες φίλες και φίλους, στην Αγία Βαρβάρα, μιλήσαμε για την ιστορική ευκαιρία που έχει το ΠΑΣΟΚ, στις επόμενες εθνικές εκλογές, να στείλει τη Συντήρηση στην αντιπολίτευση.

Και για να γίνει αυτό, χρειάζεται νέα ηγεσία, με σχέδιο που να πείθει ότι μπορεί να κυβερνήσει, νέα ηγεσία που να κρατήσει το κόμμα ενωμένο, αξιοποιώντας κάθε στέλεχος, νέα ηγεσία παρούσα παντού, στην κοινωνία, στο κόμμα, στη Βουλή. Ό,τι κι αν πιστεύαμε στο παρελθόν, η απουσία του Προέδρου από τη Βουλή κοστίζει. Το είδαμε, το πληρώσαμε, αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να την παραδεχτούμε όλοι.

Τώρα, που θέλουμε να κοιτάξουμε τη Νέα Δημοκρατία στα μάτια και να διεκδικήσουμε την εξουσία, ΠΑΣΟΚ χωρίς τον νέο Πρόεδρό του στη Βουλή, θα είναι δώρο για τον κ. Μητσοτάκη. Και δεν είναι ώρα για κανένα δώρο. Είναι ώρα για νέα ηγεσία, που ενώνει και μπορεί, ηγεσία στη Βουλή, ηγεσία πλήρους απασχόλησης!

Αυτά, εγγυάται η υποψηφιότητά μου».

Δείτε επίσης το σποτ από τη συγκέντρωση υποστηρικτών του Παύλου Γερουλάνου, στην Αγία Βαρβάρα:

Σχετικές ειδήσεις