Γερουλάνος στο Newsbomb.gr: «Θέλουμε κραταιό ΠΑΣΟΚ – Θα κάνω κάλεσμα στις προοδευτικές δυνάμεις»

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, μίλησε στο Newsbomb.gr και την Αμαλία Κάτζου μερικές εβδομάδες πριν από τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Γερουλάνος στο Newsbomb.gr: «Θέλουμε κραταιό ΠΑΣΟΚ – Θα κάνω κάλεσμα στις προοδευτικές δυνάμεις»
2'

Προεκλογικής «μάχης»… συνέχεια στη Χαριλάου Τρικούπη, με τα επιτελεία των έξι υποψηφίων αρχηγών του ΠΑΣΟΚ να προετοιμάζουν την παρουσία εκείνων στο ντιμπέιτ, εν όψει της εσωκομματικής κάλπης στις 06 και 13 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, οι δημοσκοπήσεις επιδεικνύουν σημαντική άνοδο των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ, που «κλειδώνει» τη δεύτερη θέση, ενώ αρκετά στελέχη αναμένουν την τηλεμαχία της προσεχούς Τρίτης (24/09) για να συγκρίνουν προγράμματα και ιδέες και φυσικά, να αποφασίσουν ποιον υποψήφιο θα στηρίξουν για την ηγεσία.

Σήμερα (20/09), η Αμαλία Κάτζου φιλοξένησε στο στούντιο του Newsbomb.gr τον υποψήφιο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Παύλο Γερουλάνο.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη:

«Όταν ο κόσμος φτάσει στην κάλπη, θα ψηφίσει κάποιον που θεωρεί ότι μπορεί να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση. Η πολιτική ζωή του τόπου απαιτεί από τα κόμματα να δουν τα πράγματα αλλιώς. Η πορεία της χώρας, που οδηγεί σε τεράστιες ανισότητες, αρχίζει να συμπιέζει την κοινωνία σε μεγάλο βαθμό. Η κοινωνία ακόμη περιμένει να της δώσει κάποιος ελπίδα», τόνισε αρχικά ο κ. Γερουλάνος.

«Όταν εμπνέεις μόνο το 4% ανθρώπων που έχουν φύγει από άλλα κόμματα, τότε χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας. Θα κριθούμε για το κατά πόσον μπορούμε να δώσουμε λύσεις στην κοινωνία. Κάναμε επικοινωνιακά λάθη και δεν περάσαμε μηνύματα στον κόσμο όπως θα έπρεπε. Το κρυφό μας “όπλο” είναι οι άνθρωποι που είναι συνδεδεμένοι με την κοινωνία. Επίσης, η ομάδα εμπνέει εμπιστοσύνη στους πολίτες. Μπορώ να φτιάχνω επιτυχημένες ομάδες. Για να είναι καλές, πρέπει να έχουν ικανούς ανθρώπους. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ανοίξει και να τους φέρει πίσω, τους χρειαζόμαστε», επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, ο Παύλος Γερουλάνος τόνισε ότι «Όλοι (σ.σ. οι υποψήφιοι) αντιλαμβανόμαστε ότι εκλέγουμε έναν Πρόεδρο που μπορεί να οδηγήσει το κόμμα στη νίκη και τη διακυβέρνηση της χώρας. μιλάμε για το μέλλον του τόπου. Όποιος πηγαίνει σε αυτήν τη “μάχη” ελαφρά τη καρδία, δεν ξέρει τι τού έρχεται. Πρέπει να βάλουμε πρωτίστως τάξη στο “σπίτι” μας, το ΠΑΣΟΚ. Θα κάνω κάλεσμα στις προοδευτικές δυνάμεις».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή