Πέτρος Παππάς: «Ο Κασσελάκης προφανώς και θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ»

«Όσοι δεν μπορούν να υπηρετήσουν το σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη, δεν έχουν λόγο να είναι στο κόμμα», υποστήριξε ο Πέτρος Παππάς.
EUROKINISSI.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, σχολίασε τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με «φόντο» τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου.

Για την πιθανότητα υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη, ισχυρίσθηκε ότι «προφανώς και θα είναι υποψήφιος. Θα αποφασίσει εκείνος ποιος θα είναι ο κατάλληλος χρόνος για να το ανακοινώσει. Μην έχουν αμφιβολία, όσοι θεωρούν ότι δεν πρόκειται», μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Η αξιωματική αντιπολίτευση, με ευθύνη συγκεκριμένων ατόμων, αφήνεται ακέφαλη», ανέφερε ακόμη.

«Δεν θα διαφωνήσω ότι κάποια στελέχη δεν μπορούν να υπηρετήσουν το πολιτικό σχέδιο το οποίο έχει ο κ. Κασσελάκης, το οποίο είναι εντολή της πλειοψηφίας του κόσμου. Δηλαδή, η ριζική ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ και η δημιουργία μίας άλλης παράταξης.

Ούτε νομίζω ότι μπορεί να συνυπάρξει ο Στέφανος Κασσελάκης με την Όλγα Γεροβασίλη η οποία κάνει δημόσιες προγραφές και λέει ότι θα καταβάλει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της για να μην έχει ο Στέφανος Κασσελάκης άλλη ευκαιρία στη χώρα. Πού ακούστηκε αυτό το πράγμα; Μπορεί να εκστομίζεται αυτό το πράγμα από μία εκλεγμένη αντιπρόσωπο του ελληνικού λαού;», προσέθεσε.

«Όσοι δεν μπορούν να υπηρετήσουν το σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη, δεν έχουν λόγο να είναι στο κόμμα», συμπλήρωσε ο Πέτρος Παππάς και ολοκλήρωσε με την εκτίμηση ότι ο έκπτωτος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «θα εκλεγεί πανηγυρικά στην εσωκομματική διαδικασία».