Μάριος Σαλμάς: «Αν ο Μητσοτάκης με διαγράφει για να στείλει μηνύματα, είναι απαράδεκτο»

Άμεση αντίδραση του Μάριου Σαλμά μετά τη διαγραφή του, από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. «Θα συνεχίσω τους αγώνες μου», επεσήμανε μεταξύ άλλων, υποδηλώνοντας ότι δεν προτίθεται να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα.

Μάριος Σαλμάς: «Αν ο Μητσοτάκης με διαγράφει για να στείλει μηνύματα, είναι απαράδεκτο»
INTIME.
1'

Ο Μάριος Σαλμάς αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, όπως ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας η οποία συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα (23/09).

Στην πρώτη του αντίδραση, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας τόνισε ότι «αν ο κ. Μητσοτάκης με διαγράφει γιατί μίλησα για τις περιουσίες που χάνονται από τα “κόκκινα” δάνεια, επειδή αντιτάχθηκα στη woke ατζέντα για τα ομόφυλα ζευγάρια, διότι διαφώνησα με τον τρόπο λήψης της απόφασης από το επιτελικό κράτος ερήμην των βουλευτών, γιατί του ζήτησα να ελέγξει τα “καρτέλ” στην ακρίβεια και επειδή τού επεσήμανα την ανάγκη να στραφούμε στους πολλούς, τότε είναι τιμή μου.

Αν χρησιμοποιείται ως πρόφαση το ότι ανέδειξα τον φωτογραφικό διαγωνισμό του Υπουργείου Πολιτισμού που σκανδαλωδώς ανατέθηκε σε εταιρεία, τότε να δήλωσω και να θυμίσω ότι ο έλεγχος των βουλευτών και η απεριόριστη ελευθερία λόγου είναι συνταγματικό δικαίωμα και δεν είναι λόγος διαγραφής».

Σε ερώτηση εάν θα παραδώσει τη βουλευτική του έδρα, απάντησε ότι «νομίζετε πως πρέπει να σταματήσω να αγωνίζομαι για τους πολλούς;».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή