Μαρινάκης για διαγραφή Σαλμά: «Αναπαρήγαγε συκοφαντίες στα κανάλια»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως η συμπεριφορά του πρώην, πλέον, βουλευτή της ΝΔ ήταν μη αποδεκτή 

Μαρινάκης για διαγραφή Σαλμά: «Αναπαρήγαγε συκοφαντίες στα κανάλια»
1'

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, εξήγησε τους λόγους για τους οποίος αποφασίστηκε η διαγραφή του Μάριου Σαλμά.

««Είναι δεδομένο πως η διαγραφή του κ. Σαλμά δεν έχει καμία σχέση με την ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή και δεν έχει καμία σχέση με την ελεύθερη έκφραση των απόψεων. Η ΝΔ γιορτάζει σε μία εβδομάδα 50 χρόνια ζωής και έχει αντέξει γιατί ο σεβασμός στην αντίθετη άποψη είναι κάτι που δεν μπαίνει στο ζύγι. Διεγράφη γιατί αναπαρήγαγε μία σειρά από συκοφαντίες και κατηγορίες στα Μέσα, χωρίς να απευθύνει στη Δικαιοσύνη. Είναι δεδομένο πως ο καθένας, έχει τη δυνατότητα να θεωρεί ότι κάτι δεν γίνεται σωστά να το καταγγείλει και δημοσίως. Μάλιστα, ο κ. Σαλμάς το έκανε στην ΚΟ. Απηύθυνε μία ερώτηση στην κ. Μενδώνη και του απάντησε δύο μέρες μετά με στοιχεία. Ρωτήθηκε εάν θέλει να επανέλθει και δεν επανήλθε. Λίγες μέρες μετά ζήτησέ τα έγραφα και του απεστάλησαν. Η διαγραφή έχει να κάνει με μία συμπεριφορά που δεν έχει σχέση με αυτά που προβλέπονται στη ΝΔ. Δεν έχουμε μάθει τος κατηγορίες να την απευθύνουμε στα τηλεδικαστήρια», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης στο MEGA.

Ο κύριος Μαρινάκης στη συνέχεια τόνισε πως η γενικότερη συμπεριφορά του Μάριου Σαλμά πάνω στο ζήτημα των κυλικείων του Υπουργείου Πολιτισμού ήταν τουλάχιστον «περίεργη».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή