Παπανώτας: «Αν ο Κασσελάκης δεν είναι ενωτικός μπορεί να θέσω κι εγώ υποψηφιότητα»

«Έχω δώσει συμβουλές στον Στέφανο Κασσελάκη για να είναι ξανά πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπανώτας

Παπανώτας: «Αν ο Κασσελάκης δεν είναι ενωτικός μπορεί να θέσω κι εγώ υποψηφιότητα»
1'

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα είναι ραγδαίες.

Μετά την ανακοίνωση του Απόστολου Γκλέτσου για υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ακολούθησε η λιτή αλλά γεμάτη νόημα ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος δήλωσε «παρών» για την επόμενη μέρα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Δημήτρης Παπανώτας και στο πρόσφατο παρελθόν είχε δηλώσει το ενδιαφέρον του για πιθανή υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ και για ακόμη μια φορά εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για, χωρίς ωστόσο να προχωρά σε κάτι επίσημο.

Ο ίδιος μάλιστα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Katerina» σχολιάζοντας τόσο την υποψηφιότητα Κασσελάκη, όσο και το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία.

«Του έχω δώσει τις συμβουλές μου για να είναι ξανά πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ποια θα πρέπει αν είναι η ρητορική του. Πρόεδρε του είπα χρειάζεται ενωτικό λόγο. Αν κάνει το άνοιγμα που τον έχω συμβουλεύσει να κάνει προς όλες τις δυνάμεις και όλες τις ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και τους καλέσει όλους μαζί να μονιάσουν και να συνεχίσουν από κοινού τον δρόμο του κόμματος, τότε θα τον στηρίξω και δεν θα κατέβω εγώ. Αν δω όμως πως δεν μπορεί, δεν θέλει ή το βλέπει κάπως αλλιώς, τότε δεν θα επηρεάσει αρνητικά τη δική μου σκέψη πιθανόν να θέσω και εγώ υποψηφιότητα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή