Αλέξης Τσίπρας: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε από πού προερχόμαστε»

Πού αναμένεται να εστιάσει ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του μετά το βραβείο Ειρήνης «Νίκος Νικηφορίδης» - Πλήθος βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το «παρών»

Τεχνόπολη, Δήμου Αθηναίων - Ο Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν τιμηθεί με το βραβείο Ειρήνης «Νίκος Νικηφορίδης»

Έφτασε στην Τεχνόπολη ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση στην οποία θα τιμηθεί με το βραβείο Ειρήνης «Νίκος Νικηφορίδης».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων. Το «παρών» έδωσε πλήθος βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα οι Νίκος Παππάς, Γιώργος Ψυχογιός, Διονύσης Καλαματιανός, Χάρης Μαμουλακης, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, Ρένα Δούρου, Σωκράτης Φάμελλος, Μίλτος Ζαμπαρας, Κυριακή Μάλαμα, Χρήστος Γιαννούλης, Όλγα Γεροβασιλη, Συμεών Κεδικογλου.

Παρούσες είναι, επίσης, η Ράνια Σβιγκου και η Πόπη Τσαπανίδου, καθώς και οι Στέφανος Τζουμακας, Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Παρόντες και οι Αλέκος Φλαμπουραρης, Γιάννης Ραγκούσης, Στέργιος Καλπακης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Πάνος Τριγαζης.

Τσίπρας: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε από πού προερχόμαστε»

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στα όσα αναμένεται να δηλώσει ο πρώην πρωθυπουργός. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας θα τονίσει την επιστροφή στην ουσιαστική πολιτική δράση ενώ θα στηλιτεύσει την υπέρμετρη έκθεση στα social media. Παράλληλα, θα αναφερθεί στις εξελίξεις στην εσωτερική πολιτική σκηνή, ενώ θα προτρέψει τη νέα γενιά να ασχοληθεί με την πολιτική ζωή της χώρας.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, τονίζοντας «δεν πρέπει να ξεχνάμε από πού προερχόμαστε».

Να σημειωθεί πως κατά την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στην Τεχνόπολη, οι υποστηρικτές του, του φώναξαν «πρόεδρε, είμαστε μαζί σου».

Σχετικές ειδήσεις