Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ είναι στο κέντρο των πολιτικών εξελίξεων, δεν είναι συμπλήρωμα πλέον»

«Πρέπει να διασφαλίσουμε την ενότητα και τον πολιτικό πολιτισμό. Όλοι οι διεκδικητές θα πρέπει να είναι υποψήφιοι και στις εθνικές εκλογές», υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
INTIME.

«Τα τελευταία δυόμιση χρόνια, πετύχαμε πολλά με ελάχιστους πόρους και αντιξοότητες. Διπλασιάσαμε τα ποσοστά μας, ελαχιστοποιήσαμε τα χρέη μας, φέραμε πίσω τα σύμβολά μας. Δεν πάλεψα με ούριο άνεμο. Όμως, ο αγώνας δεν αφορά μόνο εμένα αλλά χιλιάδες ανθρώπους που έμειναν στα δύσκολα», υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας σήμερα (26/09) στο OPEN.

Για το προχθεσινό (24/09) ντιμπέιτ των υποψηφίων αρχηγών, ανέφερε ότι «πρέπει να διασφαλίσουμε την ενότητα και τον πολιτικό πολιτισμό. Ήταν μία νίκη της Δημοκρατίας, παρουσιάσθηκαν αξίες, αρχές και ξεκάθαρες θέσεις».

«Το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο κόμμα σε όλη την Ελλάδα, πλην του Λεκανοπεδίου. Στην προεδρία μου, έβαλα μπροστά την ενότητα του κόμματος. Προχωρήσαμε σε εκλογές, γιατί δεν θέλω να γίνουμε ΣΥΡΙΖΑ. Ως ΠΑΣΟΚ, έχουμε σοβαρότητα», προσέθεσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ακόμη, «εξαπέλυσε» επίθεση στην κυβέρνηση, σχολιάζοντας ότι «η Νέα Δημοκρατία εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει τον… τροχονόμο. Δεν είναι δυνατόν ο φτωχός και ο μεσαίος να φοβούνται την τσέπη τους. Προσωπικά, είμαι υπέρ κάθε συνεργασίας που πλήττει τις επιλογές της κυβέρνησης εναντίον του λαού μας».

Σχετικές ειδήσεις