Δούκας κατά Ανδρουλάκη: «Να πάρει θέση για την εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα από συνεργάτες του»

Δριμύ «κατηγορώ» του Χάρη Δούκα κατά του Νίκου Ανδρουλάκη και των συνεργατών του.
EUROKINISSI.

Μετά τα «πυρά» που αντάλλαξαν στο προχθεσινό (24/09) ντιμπέιτ των υποψήφιων αρχηγών του ΠΑΣΟΚ, ακολούθησε νέο επεισόδιο στην πολιτική «κόντρα» των Χάρη Δούκα και Νίκου Ανδρουλάκη.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Αθηναίων, γράφοντας ότι «το ποτήρι ξεχείλισε», κατηγόρησε τον νυν Πρόεδρο του κόμματος και τους στενούς του συνεργάτες ότι κάνουν «επίθεση, η οποία έκτοτε μετετράπη σε μία ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα», σε δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα.

«Tο ποτήρι ξεχείλισε. Εδώ και πάρα πολύ καιρό, στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη μου επιτίθενται με τη ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς. Καταλαβαίνω ότι ενόχλησα, ειδικά μετά το ντιμπέιτ, γιατί απάντησα σε όλες τις επιθέσεις που δέχθηκα και κατέθεσα συγκεκριμένες προγραμματικές προτάσεις.

Η επίθεσή τους έκτοτε μετατράπηκε σε μία ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα. Έφτασαν στο σημείο να αναπαράγουν αυτούσια τη λάσπη που τροφοδοτεί το Μαξίμου σε βάρος μου. Το δηλητήριο πρέπει να σταματήσει, εδώ και τώρα, γιατί υπονομεύει την αναγκαία ενότητα του ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης οφείλει να πάρει θέση, αλλιώς θα είναι συνυπεύθυνος. Όσο με αφορά εγώ θα συνεχίσω τον αγώνα μου μαζί με τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες για την προοπτική νίκης του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης, χωρίς να καταφεύγω σε παρόμοιες τακτικές, όπως έπραξα μέχρι σήμερα».