«Χολή» Μωραΐτη για την υποψηφιότητα Φάμελλου

Ειρωνικός ο Νίκος Μωραΐτης μετά την κατάθεση υποψηφιότητας του Σωκράτη Φάμελλου 

«Χολή» Μωραΐτη για την υποψηφιότητα Φάμελλου
Eurokinissi
1'

Με περισσή δόση ειρωνείας υποδέχτηκε την υποψηφιότητα Σωκράτη Φάμελλου ο εσχάτως αυτόκλητος κριτής των πάντων Νίκος Μωραΐτης.

Συγκεκριμένα ανέφερε σε ανάρτησή του στο X :

Υπενθυμίζεται ότι «παρών» στην εκλογική κούρσα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε νωρίτερα ο Σωκράτης Φάμελλος, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του, όπως είχε γράψει πρώτο το Newsbomb.gr.

Ο βουλευτής της Β΄Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος πρόσφατα καθαιρέθηκε μέσω... Zoom, από τη θέση του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του έκπτωτου πλέον προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, έκανε γνωστό πως θα διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος της Κουμουνδούρου.

Ο κ. Φάμελλος, που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μέσω ενός βίντεο, κατέληξε σε αυτή την απόφαση μετά από μία σειρά επαφών που είχε με τους «87», τον Νίκο Παππά αλλά και την Ρένα Δούρου, οι οποίοι τον στηρίζουν για την ηγεσία της παράταξης.

Η λεγόμενη "φρουρά Τσίπρα" αναμένεται να τον στηρίξει εμμέσως ή αμέσως.

Ωστόσο όλα τώρα ξεκινούν στην πραγματικότητα για την παρτίδα της σκληρής αναμέτρησης στον ΣΥΡΙΖΑ με την νευρικότητα στο στρατόπεδο Κασσελάκη και την σταθερή αισιοδοξία στα άλλα δύο μέτωπα να εναλλάσσονται.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή