Ανδρέας Δρυμιώτης: «Ο Κασσελάκης έκανε… καλοκαιρινό τον ΣΥΡΙΖΑ – Έκανε επίδειξη πλούτου»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα σύμπτωμα κάτι σαν τα σπυράκια στην εφηβεία», ανέφερε ο εκλογικός αναλυτής.

Ανδρέας Δρυμιώτης: «Ο Κασσελάκης έκανε… καλοκαιρινό τον ΣΥΡΙΖΑ – Έκανε επίδειξη πλούτου»
EUROKINISSI.
1'

Ο εκλογικός αναλυτής, Ανδρέας Δρυμιώτης, μίλησε για τις εξελίξεις σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, μερικές εβδομάδες πριν από τις εσωκομματικές εκλογές στα δύο «στρατόπεδα».

Για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα σύμπτωμα κάτι σαν τα σπυράκια στην εφηβεία. Τώρα περάσαμε την εφηβεία. Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι όταν ο κλόουν πηγαίνει στο παλάτι, τότε αυτό γίνεται τσίρκο. Φώναξαν τον Κασσελάκη και το έκανε… καλοκαιρινό».

Επιπλέον, στάθηκε στον Σωκράτη Φάμελλο, για τον οποίο εξέφρασε εκτίμηση. «Όσο καιρό ήταν Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας, ήταν αξιοπρεπέστατος αρχηγός ενός κόμματος που άξιζε να είναι στη Βουλή. Ήταν ένας άνθρωπος που χαιρόσουν να ακούς», είπε.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει μπει στο πνεύμα. Η Αριστερά βασίζεται στα όργανα και αυτός τα κατήργησε από την πρώτη στιγμή, έκανε μία επίδειξη πλούτου που ήταν μεγάλο λάθος».

Αναφορικά με το ντιμπέιτ των «έξι» στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Δρυμιώτης σχολίασε ότι «κερδισμένο ήταν το κόμμα. Χαμένος αναδείχθηκε ο Δούκας, 100%. Φάνηκε ότι είναι καθηγητής που δεν έχει πείρα σε αυτά που θέλει να αντιμετωπίσει».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή