Νίκος Παππάς: Δεν θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Νίκος Παππάς ξεκαθάρισε πως δεν θα πάρει θέση υπέρ κάποιου υποψηφίου δημόσια

Νίκος Παππάς
INTIME NEWS
1'

«Δεν θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ», ξεκαθάρισε ο επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος, Νίκος Παππάς, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Παράλληλα, ο Νίκος Παππάς ξεκαθάρισε πως δεν θα πάρει θέση υπέρ κάποιου υποψηφίου δημόσια. Πάντως, την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Παύλος Πολάκης ανακοίνωσαν και επίσημα την υποψηφιότητά τους για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του και ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Εγώ και πιστεύω και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ περιμένουμε από τους υποψήφιους προέδρους να εξηγήσουν πως θα εφαρμόσουν τις συλλογικές μας αποφάσεις. Για παράδειγμα, έχουμε πει ότι θέλουμε να ηγηθούμε μιας μεγάλης εκλογικής προοδευτικής συμμαχίας η οποία θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές. Πώς πιστεύουν οι υποψήφιοι πρόεδροι ότι θα φτάσουμε εκεί; Υπάρχουν κομβικά ερωτήματα γι’ αυτούς που θα διεκδικήσουν την προεδρία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς, επισημαίνοντας ότι «η εκλεγμένη ηγεσία δεσμεύεται να υλοποιείται συγκεκριμένες προτάσεις».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή