Γερουλάνος: Θέλω να φτιάξω ένα ΠΑΣΟΚ που θα νικήσει τη ΝΔ

«Ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι βουλευτής γιατί εκεί δίνονται οι μεγάλες μάχες», υποστήριξε ο Παύλος Γερουλάνος 

Παύλος Γερουλάνος
INTIME NEWS
1'

«Το θέμα είναι να είμαστε σταθεροί, να λέμε τις απόψεις μας, να πείθουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται», υπογράμμισε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος.

Μάλιστα, ο Παύλος Γερουλάνος συμπλήρωσε: «Από κει και πέρα ο κόσμος θα εκφραστεί στην κάλπη για να πει τι ΠΑΣΟΚ θέλει την επόμενη μέρα. Θέλει ένα ΠΑΣΟΚ που θα πάει να δώσει τις μάχες και να κερδίσει τον Μητσοτάκη για να ανατρέψει αυτή την κατάσταση που ζούμε σήμερα και οικονομικά και κοινωνικά; Ή θα είναι απλώς ένα μικρό, το οποίο θα κάνει μια μικρή πλην τίμια αντιπολίτευση στην επόμενη μέρα;».

Απαντώντας στο ερώτημα γιατί ο πρόεδρος πρέπει να είναι βουλευτής, ο Παύλος Γερουλάνος απάντησε: «Πιστεύω ότι ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι βουλευτής γιατί εκεί δίνονται οι μεγάλες μάχες. Εκεί φαίνεται η διαφορά σου από τον πρωθυπουργό. Εκεί φαίνεται αν το κόμμα σου έχει πραγματικά θέσεις. Εκεί φαίνεται εάν οι θέσεις οι δικές σου είναι καλύτερες από των άλλων κομμάτων, και πρέπει να σας πω ότι η εμπειρία μας δείχνει ότι δύο φορές είχαμε σε κομμάτια αρχηγούς, οι οποίοι δεν ήταν βουλευτές. Μια με τον κ. Ανδρουλάκη και είδαμε ότι πολύ γρήγορα εξατμίστηκε όλη η δυναμική που δημιούργησε η εκλογή του, και η άλλη επίσης είναι με τον κ. Κασσελάκη, που βλέπουμε σήμερα ότι αμφισβητείται συνέχεια ως ηγέτης και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει 40 κομμάτια».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή