«Ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλουμε, για την Ελλάδα που μας αξίζει» - Ξεκινά η προεκλογική εκστρατεία Πολάκη

Ο Χανιώτης βουλευτής, συμπυκνώνει το πρόγραμμα του -είναι ο μοναδικός διεκδικητής της ηγεσίας που έχει παρουσιάσει έναν τέτοιο «σκελετό»- στο σύνθημα «ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλουμε, για την Ελλάδα που μας αξίζει»

Τις προγραμματικές του θέσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τη χώρα, ετοιμάζεται να παρουσιάσει την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, στα Χανιά, ο Παύλος Πολάκης, στην επίσημη έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο Χανιώτης βουλευτής, συμπυκνώνει το πρόγραμμα του -είναι ο μοναδικός διεκδικητής της ηγεσίας που έχει παρουσιάσει έναν τέτοιο «σκελετό»- στο σύνθημα «ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλουμε, για την Ελλάδα που μας αξίζει», φιλοδοξώντας να σταλεί «ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας, με στόχο το σχηματισμό ενός κοινωνικού μετώπου, ικανού να ανατρέψει το καθεστώς Μητσοτάκη».

Αναλυτικά το κάλεσμα του Παύλου Πολάκη:

Ο Βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης, θα ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., από την πόλη των Χανίων. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Χανίων (Ε.Β.Ε.), ο Παύλος Πολάκης θα αναπτύξει τις προγραμματικές του θέσεις και θα μοιραστεί με τους Χανιώτες, αλλά και όσους πολίτες της Κρήτης παραβρεθούν, το όραμα του για τον “ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. που θέλουμε, για την Ελλάδα που μας αξίζει”.

Ας δώσουμε την Κυριακή ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας, με στόχο το σχηματισμό ενός κοινωνικού μετώπου, ικανού να ανατρέψει το καθεστώς Μητσοτάκη.

Γιατί όλοι όσοι αγωνιούν για το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους, όσοι με δυσκολία ανταποκρίνονται στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, όλοι όσοι συντάσσονται στον αγώνα κατά της διαφθοράς και θεωρούν ότι οι αλλαγές στη δικαιοσύνη αποτελούν προϋπόθεση για μια κοινωνικά δίκαιη ανάπτυξη, έχουν ανάγκη από νέο όραμα.

Δίπλα στα μεγάλα, ας μαζευτούμε για να διατυπώσουμε και τα αιτήματα του τόπου μας. Όχι στους πυλώνες και τις ανεμογεννήτριες. Δεν θα γίνουμε, εμείς και τα παιδιά μας, θυσία για το κέρδος λίγων. Στήριξη της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής. Εναλλακτικό σχέδιο για τον τουρισμό.
Να είμαστε όλοι και όλες εκεί!