Κουβέλης: Απέχω από διαδικασίες που δεν εξυπηρετούν την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ

«Είναι εύκολο να διαλυθεί ένα κόμμα από το να το συντηρήσεις, να το κρατήσεις ζωντανό και χρήσιμο για την κοινωνία», αναφέρει ο Φώτης Κουβέλης 

Κουβέλης: Απέχω από διαδικασίες που δεν εξυπηρετούν την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ
1'

Την τοποθέτησή του για την αναταραχή που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε με ανάρτησή του στο Facebook ο Φώτης Κουβέλης.

Στην ανάρτησή του, ο Φώτης Κουβέλης αιτιολογεί την εσκεμμένη «αποχή του από τις διαδικασίες που δεν υπηρετούν το ζητούμενο για τον ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είναι άλλο από την ενότητα και την ύπαρξή του», ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, πως ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής έχει άποψη για τις παθογένειες του κόμματος, ενώ σχολιάζει πως «ξέρει ποιος έχει δίκιο».

Τι αναφέρει στην ανάρτησή του ο Φώτης Κουβέλης

«Είμαι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. Έχω άποψη για τα όσα ταλαιπωρούν τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Απέχω, όμως, από το να ενταχθώ σε διαδικασίες που δεν υπηρετούν το ζητούμενο για τον ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είναι άλλο από την ενότητα και την ύπαρξή του. Ξέρω ποιος έχει δίκιο. Αλλά, ας προσέξουν όλοι: τα σκληρά λόγια που σήμερα λέγονται δύσκολα αύριο μαζεύονται. Είναι εύκολο να διαλυθεί ένα κόμμα από το να το συντηρήσεις, να το κρατήσεις ζωντανό και χρήσιμο για την κοινωνία. Ας εργασθούμε για το δεύτερο. Αυτό συνιστώ σε όσους απευθύνονται σε μένα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή