Σπίρτζης: «Έχουμε ανάγκη από μία στιβαρή αντιπολίτευση που θα ανακτήσει την φερεγγυότητά της»

Η τοποθέτηση του Χρήστου Σπίρτζη για την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη
INTIME NEWS

Καλεσμένος στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (30/9) ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.

Όσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη και πως βλέπει το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σπίρτζης απάντησε ότι: «δεν υπάρχει διάθεση να δηλώσει υποψηφιότητα ο κύριος Κασσελάκης. Ίσως δείξει άλλες πτυχές του εαυτού του, εγω προσωπικά δεν έχω θέμα μαζί του, αλλά δεν ανήκει στην προοδευτική παράταξη,»

«Ο κύριος Κασσελάκης ανήκε στο συντηρητικό κόμμα και στήριζε τον Κυριάκο Μητσότακη, όσο ήμασταν στην κυβέρνηση», συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Για την αποδοχή του Στέφανου Κασσελάκη από τον κόσμο, ο Χρήστος Σπίρτζης απάντησε, ότι οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν σε απελπισία, μετά και την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα και την συσπείρωση μελών του κόμματος στην δημιουργία της "Νέας Αριστεράς", οπότε βρήκαν διέξοδο στον Κασσελάκη.

«Η κοινωνία έχει ανάγκη από μία στιβαρή αντιπολίτευση, που θα ανακτήσει την φερεγγυότητά της.», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στην φάση που είμαστε πρέπει να γίνει σοβαρός διάλογος και να υπάρξει συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων.».

Σε ερώτηση για το αν θα θέσουν άλλα μέλη υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Σπίρτζης απάντησε πως υπάρχουν και άλλοι εκτός του Σωκράτη Φάμελλου και του Παύλου Πολάκη, που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να θέσουν υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος.

Καταλήγοντας, ο Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε, ότι τη δεδομένη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται πέντε υποψηφίους που θα εκφράζουν τις δικές τους θέσεις ο καθένας, αλλά να υπάρξει πολιτικός διάλογος και να γίνει ανοιχτό «προσκλητήριο» να επιστρέψουν όσοι ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικές ειδήσεις