Μήνυμα στήριξης Φάμελλου… από το Ηρώδειο έστειλε η Όλγα Γεροβασίλη

Με δεδομένο ότι ο Θέμης Μαμουλίδης, είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην βουλευτής Κοζάνης, δεν προκαλεί καμία εντύπωση η παρουσία ορισμένων εκ των κορυφαίων της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Μήνυμα στήριξης Φάμελλου… από το Ηρώδειο έστειλε η Όλγα Γεροβασίλη
Facebook
1'

Την υποψηφιότητα του Σωκράτη Φάμελλου, φαίνεται πως στηρίζουν ξεκάθαρα η Όλγα Γεροβασίλη και ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Η παράσταση «Άμλετ», σε σκηνοθεσία του Θέμη Μαμουλίδη, ήταν το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Δευτέρας. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Ηρώδειο, για να παρακολουθήσουν την παράσταση.

Ανάμεσα τους και τρία στελέχη πρώτης γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Σωκράτης Φάμελλος, η αντιπρόεδρος της Βουλής, Όλγα Γεροβασίλη, ο πρώην αναπληρωτής γραμματέας, Γιώργος Βασιλειάδης και το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Με δεδομένο ότι ο Θέμης Μαμουλίδης, είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην βουλευτής Κοζάνης, δεν προκαλεί καμία εντύπωση η παρουσία ορισμένων εκ των κορυφαίων της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όμως, η επιλογή και των τριών να παρακολουθήσουν μαζί την παράσταση και να φωτογραφηθούν μαζί με τον σκηνοθέτη και σύντροφο τους, στην παρούσα φάση, ήταν ένα σαφέστατο μήνυμα στήριξης της υποψηφιότητας του Σωκράτη Φάμελλου, για την ηγεσία του κόμματος.

Είναι προφανές πως η πλειοψηφία των «87» έχει αποφασίσει να στηρίξει τον Σωκράτη Φάμελλο, που εμφανίζεται να λαμβάνει ευρύτερης αποδοχής από κοινωνικές δυνάμεις που είτε έχουν αποστασιοποιηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε βρίσκονται διαχρονικά στις «παρυφές» του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή