Χρήστος Σπίρτζης: «Ο Κασσελάκης δημιουργούσε θέματα, δεν μπορεί να αρθρώσει πολιτικό λόγο»

Ο κ. Σπίρτζης ξεκαθάρισε ότι δεν αναζητά τις κομματικές καρέκλες
INTIME.

Ο Χρήστος Σπίρτζης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την προεκλογική τροχιά στην οποία βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος τόνισε ότι κανείς δεν ήταν από την αρχή ενάντια στον Στέφανο Κασσελάκη. «Ήμασταν όταν έδειξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές, την ιδεολογία, το πολιτικό εύρος του ΣΥΡΙΖΑ και όταν αβάνταρε τον Κυριάκο Μητσοτάκη» είπε και πρόσθεσε:

«Δημιουργούσε συνεχώς θέματα εσωστρέφειας, έστρεφε την κοινή γνώμη σε ζητήματα που δεν είναι πολιτικά και είχαν να κάνουν με το προσωπικό του στυλ, την προσωπική του ζωή, το σπίτι του, τις Σπέτσες ή οτιδήποτε άλλο και νομίζω ότι αυτό φάνηκε και στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών».

Ο κ. Σπίρτζης ξεκαθάρισε ότι δεν αναζητά τις κομματικές καρέκλες: «Εγώ έχω αποδείξει ότι τις κομματικές καρέκλες δεν τις λατρεύω, έχω παραιτηθεί από την πολιτική γραμματεία. Αυτό που έχει σημασία είναι η χώρα, είναι ο ελληνικός λαός, τα προβλήματα τα οποία έχουν διογκωθεί». Κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη ότι δεν μπορεί να αρθρώσει πολιτικό λόγο.

«Θα έχουμε ένα κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που επί της ουσίας θα στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας αλλού, είτε στο εσωτερικό του, είτε σε άλλα ζητήματα που θα βρίσκουμε περπατησιά σαν αντιπολίτευση και αυτή τη στιγμή έχουμε πολλά μεγάλα ζητήματα, όπως «Εάν υπήρχε ένας σοβαρός πόλος, μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης στη χώρα, η ΝΔ θα είχε γκρεμιστεί, δεν θα υπήρχε».