Επιβεβαιώνεται το τηλεφώνημα Μητσοτάκη σε Σαμαρά και Καραμανλή

«Δεν θα μπορούσαν να μην προσκληθούν», είπε ο Παύλος Μαρινάκης

Επιβεβαιώνεται το τηλεφώνημα Μητσοτάκη σε Σαμαρά και Καραμανλή
Αρχείου - Eurokinissi
1'

Στην τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πρώην πρωθυπουργούς της χώρας, Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, αναφέρθηκε ο Παύλος Μαρινάκης κατά τη σημερινή ενημέρωση των συντακτών. Ο ίδιος επιβεβαίωσε την πρόσκλησή τους στην επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ.

«Δεν θα μπορούσαν να μην προσκληθούν», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης. Ωστόσο ως προς το αν θα παρευρεθούν είπε πως «δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να σας απαντήσει».

Υπενθυμίζεται πως τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μία πρωτοβουλία που συνιστά κίνηση ενότητας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να τους προσκαλέσει προσωπικά στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ που θα γίνει την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, στη Ρηγίλλης, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Καθημερινής.

Η επικοινωνία, η πρώτη μετά την εκδήλωση που είχε γίνει στις αρχές Ιουλίου στο Πολεμικό Μουσείο, κατά την οποία οι δύο πρώην πρωθυπουργοί είχαν ασκήσει κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, σύντομη αλλά σε καλό κλίμα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή