Η Τζάκρη επιβεβαιώνει το Newsbomb.gr – Ετοιμάζονται να αμφισβητήσουν τη μομφή οι «κασσελίστας»

Τι ανέφερε ανώτατη κομματική πηγή στο Newsbomb.gr

Η Τζάκρη επιβεβαιώνει το Newsbomb.gr – Ετοιμάζονται να αμφισβητήσουν τη μομφή οι «κασσελίστας»
2'

Πλήρως επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr η στενή συνεργάτιδα του Στέφανου Κασσελάκη, Θεοδώρα Τζάκρη, καθώς παραδέχθηκε ότι η πλευρά του έκπτωτου προέδρου ετοιμάζεται να ρίξει «μπουρλότο» στο επικείμενο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, αμφισβητώντας την απόφαση «εκπαραθύρωσης» του, από την Κεντρική Επιτροπή.

Μιλώντας στο Open, παραδέχθηκε ότι το σύστημα Κασσελάκη θα θέσει το ζήτημα της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη. «Πιστεύει κανείς ότι δεν θα συζητηθεί στο συνέδριο το άγος της ανατροπής; Το συνέδριο θα συζητήσει μονοθεματικά αυτό αλλά δεν θα ανατρέψουμε την πορεία προς τις εκλογές», ανέφερε η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Καθίσταται, επομένως, σαφές ότι τα διαδικτυακά τρολς που στηρίζουν τον έκπτωτο πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναπαράγουν σταθερά την ανεπίσημη γραμμή της τέως ηγετικής ομάδας.

Άλλωστε, το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr σημείωνε ότι η άποψη αυτή δεν διακινείται μόνο στον εικονικό κόσμο του διαδικτύου, αλλά έχει πέσει στο τραπέζι και από βουλευτές, αλλά και από πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στον έκπτωτο πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πάντως, πρακτικά, αυτό δύσκολα μπορεί να γίνει. Αρχικά, διότι δεν είναι σίγουρο ότι θα ελέγξει το Συνέδριο το σύστημα Κασσελάκη. Το έκαναν τον Φεβρουάριο, με διορισμένο το 90% του σώματος. Δύσκολα, όμως, θα το καταφέρουν σε διαδικασία με κάλπη.

Παράλληλα, όμως, είναι σαφές ότι το Συνέδριο έχει έναν και μόνο ρόλο. Να ελέγξει αν οι υποψήφιοι για την ηγεσία πληρούν τις προϋποθέσεις που έθεσε η Κεντρική Επιτροπή για να διεκδικήσουν την προεδρία του κόμματος και να τις εγκρίνουν. Καμία άλλη αρμοδιότητα δεν θα έχει.

Επομένως, προς τι ανακίνηση αυτού του σεναρίου; «Για να συσπειρώσουν τους οπαδούς τους. Δεν έχουν άλλο αφήγημα αυτή τη στιγμή», είπε στο Newsbomb.gr, ανώτατη κομματική πηγή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή