Παύλος Πολάκης: Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι και δικό μου λάθος

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε και «δικό του λάθος» τον Στέφανο Κασσελάκη.
Newsbomb.gr

Ο Παύλος Πολάκης, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό «ΟΝΕ» έκανε λόγο για «διάψευση που είχαμε από τον Στέφανο Κασσελάκη», συμπληρώνοντας πως «είναι και δικό μου λάθος» η εκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «τον είχα γνωρίσει τον Οκτώβριο του 2022 ως ομογενή» και πως «τον γνώρισε ο Αλέξης Τσίπρας και τον έβαλε στο ψηφοδέλτιο ως ομογενή», ενώ για τα κριτήρια στήριξης του Στέφανου Κασσελάκη εξήγησε ότι την Έφη Αχτσιόγλου και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο «τους θεωρούσα υπεύθυνους για την όχι σκληρή γραμμή αντιπολίτευσης στην ΝΔ».

Για τις ημέρες της ηγεσίας Κασσελάκη, ο βουλευτής Χανίων παρατήρησε πως «ούτε πολιτικό επιτελείο έφτιαξε», ενώ «τα σκέπασε όλα η εικόνα της προσωπικής του υπερπροβολής, της ιδιοσυγκρασίας του, του πλούτου», όπως είπε.

«Θεωρούσε ότι έτσι θα προχωρούν τα πράγματα», υποστήριξε για τον Στέφανο Κασσελάκη, για να συμπληρώσει για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών πως «δεν μπορεί να χάνει η ΝΔ ένα εκατομμύριο ψήφους και εμείς 300.000».