Στερεύει η κλεψύδρα για τη γιορτή της ΝΔ: Τι θα κάνουν Καραμανλής-Σαμαράς

Προ ημερών ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να τους προσκαλέσει προσωπικά στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ

Στερεύει η κλεψύδρα για τη γιορτή της ΝΔ: Τι θα κάνουν Καραμανλής-Σαμαράς
1'

Μια μέρα έμεινε μέχρι το μεγάλο πάρτι της ΝΔ για τα 50 χρόνια του κόμματος και ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν θα παραστούν οι πρώην αρχηγοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Προ ημερών ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να τους προσκαλέσει προσωπικά στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, στη Ρηγίλλης.

Σύμφωνα με την στήλη «ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ» της εφημερίδας «το Βήμα» το θέμα της παρουσίας Καραμανλή-Σαμαρά ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στο καφενείο της Βουλής.

Το αποτέλεσμα των συζητήσεων ήταν:

* Για τον Σαμαρά, οι βουλευτές έλεγαν με μια βεβαιότητα ότι είναι δύσκολο έως απίθανο να παραστεί. Ανέφεραν μάλιστα ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι σφόδρα ενοχλημένος από την ψήφιση του νόμου περί ομόφυλων ζευγαριών και από την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στα ελληνοτουρκικά και στο Κυπριακό. Βουλευτές κοντά στον Σαμαρά έλεγαν μάλιστα, ότι ο πρώην Πρωθυπουργός και πρώην αρχηγός της ΝΔ «δεν πρόκειται να γίνει η… γλάστρα μιας γιορτής που μόνον Μητσοτάκης θα μιλήσει…»

*Για τον Καραμανλή, μετά το τηλεφώνημα Μητσοτάκη το σκέφτεται εάν θα πάει, αλλά μάλλον όπως έλεγαν βουλευτές που συνομιλούν μαζί του τελικά «θα επικρατήσει η λογική της αποχής».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή