Παύλος Γερουλάνος: «Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν "μίλησε" στους χιλιάδες ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ»

Ο Παύλος Γερουλάνος αναφέρθηκε στα λάθη του Νίκου Ανδρουλάκη

Ο Παύλος Γερουλάνος μίλησε στην κάμερα του ACTION24 και αναφέρθηκε στις «ανησυχίες» που επικαλέστηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης αλλά και στο αν θα παραμείνει στο ΠΑΣΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος φανερά ενοχλημένος αρχικά είπε: «Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσω στις ανησυχίε του Ανδρουλάκη αλλά υπάρχει λόγος να απαντήσω στις ανάγκες της κοινωνίας. Είναι λάθος και το ερώτημα αν θα μείνω στο ΠΑΣΟΚ για έναν άνθρωπο που έχει παλέψει τις δύσκολες εποχές, που κατέβηκα υποψήφιος δήμαρχος όταν κυκλοφορούσε μόνο ο Κασιδιάρης στην Αθήνα. Είναι αστείο να αναρωτιέται κανείς αν θα μείνω στο ΠΑΣΟΚ».

Στη συνέχεια, σε ερώτηση, για το τι θα απαντήσει στον κ. Ανδρουλάκη σε περίπτωση που του τηλεφωνήσει για το θέμα αυτό, απάντησε: «αν ο κ. Ανδρουλάκης έχει οποιαδήποτε αμφιβολία, ας με πάρει τηλέφωνο, αλλά δεν θα το κάνει γιατί ξέρει ότι θα ακούσει πολύ χειρότερα. Είναι προσβλητικό να ανησυχεί κανείς αν θα μείνω στο ΠΑΣΟΚ την επόμενη ημέρα».

Ο κ. Γερουλάνος εξήγησε τα λάθη του Νίκου Ανδρουλάκη: «η εσωκομματική διαδικασία ξεκίνησε επειδή 1,5 εκατομμύρια ψηφοφόροι έφυγαν από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και εμείς εμπνεύσαμε μόνο το 4% εξ αυτών».,

«Αυτό έδειχνε ότι η πορεία μας δεν ήταν για να μιλήσει ούτε στους ανθρώπους που φεύγαν από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, και σίγουρα δεν μίλησε στους χιλιάδες ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και αυτό οφείλει να μας προβληματίσει».