Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ δεν «είδε» υποψηφιότητα Κασσελάκη

Ζητά από τον Αντώναρο, θερμό υποστηρικτή του Στέφανου Κασσελάκη, να ανακαλέσει τα περί χούντας. 

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είδε υποψηφιότητα Κασσελάκη, αλλά ένα βίντεο, καθώς δεν κατέθεσε ούτε τις 30 υπογραφές, ούτε δήλωση Πόθεν Έσχες - όπως προβλέπει η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής. Το κόμμα, θα περιμένει όλες τις υποψηφιότητες μέχρι τις 24 Οκτωβρίου και αυτές θα προωθήσει προς επικύρωση στο Συνέδριο.

Επίσης, η Πολιτική Γραμματεία ζητάει από τον Ευάγγελο Αντώναρο να ανακαλέσει τα περί «χούντας», αλλιώς θα τον παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Ο κ. Αντώναρος χαρακτήρισε την προτροπή του Οργανωτικού Γραφείου του κόμματος, προς τις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις, να χρησιμοποιούν τις σελίδες τους στα κοινωνικά δίκτυα για την αναπαραγωγή μόνο των επίσημων ανακοινώσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ως μια ντιρεκτίβα «χουντικής έμπνευσης». Και αυτό προκάλεσε την «έκρηξη» του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας.

Όμως, στην πραγματικότητα, η κίνηση αυτή του Κώστα Ζαχαριάδη, είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα της ομάδας των «87» προς τον Στέφανο Κασσελάκη και μια πρώτη προειδοποιητική βολή.

Στον δρόμο προς τις κάλπες, δεν θα γίνουν ανεκτές οι αήθεις επιθέσεις, η «λάσπη» και τα fakenewsπου χρησιμοποιήθηκαν πέρσι, από τους υποστηρικτές του τέως προέδρου.

Μάλιστα, ο Κώστας Ζαχαριάδης ήταν εκείνος που έθεσε το θέμα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και έτσι υπήρξε η παραπάνω απόφαση