ΣΥΡΙΖΑ: Έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας - Ανοιχτό το ενδεχόμενο μετάθεσης του Συνεδρίου

Εξελίξεις στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ - Τι πρόβλημα υπάρχει 

ΣΥΡΙΖΑ: Έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας - Ανοιχτό το ενδεχόμενο μετάθεσης του Συνεδρίου
Eurokinissi
1'

Εκτάκτως, στις 10.00, συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, μία μόλις ώρα πριν από την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο μετάθεσης του Συνεδρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει αδυναμία στο να βρεθεί χώρος να στεγάσει ένα τόσο μεγάλο γεγονός (υπολογίζεται ότι θα είναι περίπου 5.000 σύνεδροι) μεταξύ 1-3 Νοεμβρίου.

Έτσι, δεν αποκλείεται να υπάρξει απόφαση για μετάθεση της ημερομηνίας του Συνεδρίου, κατά μια εβδομάδα, δηλαδή 8-10 Νοεμβρίου.

Αυτό, αν γίνει πραγματικότητα, εκ των πραγμάτων, θα συμπαρασύρει και τις υπόλοιπες ημερομηνίες που έχουν οριστεί, δηλαδή την εκλογή συνέδρων κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, αλλά και τις εγγραφές μελών που θα έχουν δικαίωμα ψήφου για το Συνέδριο, που κλείνουν στις 11 Οκτωβρίου.

Πάντως, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να επηρεάζει την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας, που παραμένουν -όπως όλα δείχνουν- στις 24 Νοεμβρίου και αν χρειαστεί δεύτερος γύρος, αυτός θα πραγματοποιηθεί στις 1 Δεκεμβρίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή