Χάρης Δούκας για εκλογές ΠΑΣΟΚ: «Όλα θα κριθούν στην Κρήτη, αν κρατήσουμε δυνάμεις, θα σαρώσουμε»

«Να ξέρετε ότι όλοι οι σύντροφοι και συντρόφισσες σε όλη την Ελλάδα, θα έχουν τα μάτια σε ‘σας», είπε ο Χάρης Δούκας

Ο Χάρης Δούκας έφτασε στις 9 το πρωί στους Τάφους των Βενιζέλων συνοδευόμενος από τον βουλευτή του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη, όπου έγινε δεκτός από μέλη της νομαρχικής επιτροπής και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του.

H Κρήτη θα κρίνει το αποτέλεσμα στις αυριανές κλογές του ΠΑΣΟΚ, όπως εκτίμησε ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, Χάρης Δούκας, μιλώντας σε υποστηρικτές του, κατά την επίσκεψή του στα Χανιά, σήμερα Σάββατο σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Αφού κατέθεσε στεφάνι στους Τάφους των Βενιζέλων, σε σύντομη δήλωσή του στα ΜΜΕ αναφέρθηκε στην ανάγκη για αλλαγή στο ΠΑΣΟΚ: «Αύριο έχουμε μία πολύ κρίσιμη διαδικασία, έχουμε κάλπες για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και αποφασίσαμε να κλείσουμε την πορεία μας από την γη των Βενιζέλων και να τιμήσουμε έτσι τα χώματα τα άγια χώματα της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης, να στείλουμε μήνυμα αλλαγής, να δώσουμε δύναμη και να πάρουμε ελπίδα. Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει σελίδα, για να μπορέσουμε να κλείσουμε τον κύκλο της επιβίωσης και να κάνουμε την υπέρβαση».

Στη συνέχεια, ο κ. Δούκας εκτίμησε, απευθυνόμενους στους συγκεντρωμένους, ότι: «Όλα θα κριθούν στην Κρήτη. Εδώ είναι η δύναμή μας. Γι’ αυτό είμαστε εδώ σήμερα και κλείνουμε εδώ. Έιμαστε πρώτοι σε όλη τη χώρα. Είμαστε πρώτοι σε 29 νομούς. Στην Κρήτη υπάρχει μια δύναμη Ανδρουλάκη λόγω εντοπιότητας.

Να ξέρετε ότι όλοι οι σύντροφοι και συντρόφισσες σε όλη την Ελλάδα, θα έχουν τα μάτια σε ‘σας. Αν έχουμε μια μεγάλη διαφορά εδώ, τότε, θα έχουμε μια μεγάλη δυσκολία. Αν κρατήσουμε τη δύναμή μας εδώ, θα σαρώσουμε. Γι’ αυτό είμαστε εδώ σήμερα. Ξέρουμε τι γίνεται, έχουμε επίγνωση» τόνισε ο κ. Δούκας.

Από τη μεριά τους οι παρευρισκόμενοι αναφέρθηκαν στην δύναμη όχι μόνο του Νίκου Ανδρουλάκη αλλά και της Άννας Διαμαντοπούλου στο νομό Χανίων.

Τον κ. Δούκα συνόδευε ο βουλευτής του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης ενώ στους Τάφους των Βενιζέλων μέλη της νομαρχιακής επιτροπής Χανίων, στελέχη και φίλοι του κόμματος, ανάμεσα τους ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ, Ευτύχης Μαυρογένης, ο πρόεδρος του δημοτικού γηροκομείου Χανίων, Στέλιος Βαλυράκης.