ΣΥΡΙΖΑ -Μπουλέκος: Δεν μπορεί να είναι μέλος του όποιος θεωρεί συλλογικές αποφάσεις προϊόν διαπλοκής

Με τροπολογία που κατέθεσε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ,  ο Γιάννης Μπουλέκος κινείται στη γραμμή Μουμουλίδη, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Στέφανος Κασσελάκης υπηρετεί στο σχέδιο της διαπλοκής. 

ΣΥΡΙΖΑ -Μπουλέκος: Δεν μπορεί να είναι μέλος του όποιος θεωρεί συλλογικές αποφάσεις προϊόν διαπλοκής
1'

«Η συνεργασία των προοδευτικών και η ανασύνθεση της προοδευτικής παράταξης είναι ομόφωνες αποφάσεις τόσο του 4ου Συνεδρίου αλλά και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Οι Συλλογικές αποφάσεις του κόμματος δεν είναι προϊόν της διαπλοκής ούτε οι σύντροφοι που τις ψήφισαν είναι υπομείνουμενοι από την διαπλοκή» σημειώνει στην τροπολογία που κατέθεσε στην Κεντρική Επιτροπή ο εκπρόσωπος των «87» Γιάννης Μπουλέκος.

Επισημαίνει πως το σχέδιο της διαπλοκής είναι να παραμείνει στη διακυβέρνηση του τόπου ο Μητσοτάκης μέχρι το 2031 και προσθέτει: «Άρα το σχέδιο της διαπλοκής το υπηρετεί αυτός που υπονομεύει την ενιαία έκφραση των προοδευτικών δυνάμεων».

Εν κατακλείδι, απευθυνόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη χωρίς να τον κατανομάζει, αναφέρει πως όποιος θεωρεί τις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος προϊόν διαπλοκής δεν μπορεί να είναι μέλος του κόμματος και σίγουρα δεν μπορεί να έχει θέση ευθύνης σ' αυτό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή