Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Έκλεισαν οι κάλπες: Ποιος προηγείται - Οι πρώτες πληροφορίες

Μαζική η συμμετοχή των ψηφοφόρων στις εσωτερικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ - Αναμένεται ντέρμπι για τη δεύτερη θέση
Newsbomb.gr

Οι κάλπες του Α' γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ μόλις έκλεισαν και μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα που συγκέντρωσαν οι έξι υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτός που φαίνεται να προηγείται είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ για τη δεύτερη θέση φαίνεται να «κονταροχτυπιούνται» ο Παύλος Γερουλάνος και η Άννα Διαμαντοπούλου.

Από τους έξι υποψηφίους, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρη Δούκα και Μιχάλη Κατρίνη, οι δύο πρώτοι σε ψήφους από τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ θα «περάσουν» στον δεύτερο γύρο, εφόσον όλα τα στοιχεία δείχνουν πως δεν θα υπάρχει ξεκάθαρη νίκη σήμερα. Ο Β' γύρος των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, όπου και θα προκύψει ο μεγάλος νικητής για τη θέση της ηγεσίας.

Αξίζει να αναφερθεί πως η συμμετοχή των ψηφοφόρων στον Α' γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς ψήφισαν κοντά 300.000 μέλη και φίλοι, αριθμός που άφησε πολύ πίσω τον αντίστοιχο του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών τόσο του ΠΑΣΟΚ το 2021 όσο όμως και του ΣΥΡΙΖΑ το 2023.

Σχετικές ειδήσεις