Χάρης Δούκας: Το 7λεπτο περπάτημα έως τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ μετά το ντέρμπι με τον Παύλο Γερουλάνο

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, γιατί είμαστε στο δεύτερο γύρο», ανέφερε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ο Χάρης Δούκας

Χάρης Δούκας: Το 7λεπτο περπάτημα έως τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ μετά το ντέρμπι με τον Παύλο Γερουλάνο
INTIME NEWS
2'

Ο Χάρης Δούκας παρακολούθησε τα αποτελέσματα των εκλογών του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη 18. Μετά το ντέρμπι με τον Παύλο Γερουλάνο για τη δεύτερη θέση, ο Χάρης Δούκας πήγε με τα πόδια στα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη 56, ακολουθούμενος από δημοσιογράφους.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, γιατί είμαστε στο δεύτερο γύρο», ανέφερε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ο Χάρης Δούκας ενώ κατευθυνόταν προς τα γραφεία του κόμματος, σημειώνοντας πως θα προχωρήσει σε δηλώσεις κατά την άφιξή του στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο Χάρης Δούκας παρότρυνε τους δημοσιογράφους και όσους τον συνόδευαν να πάνε από το πεζοδρόμιο.

Χάρης Δούκας: Το 70% ζητάει αλλαγή ηγεσίας

«Είναι μία μεγάλη μέρα για το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατική παράταση. Ευχαριστώ από καρδιάς τα 300.000 μέλη και τους συνυποψηφίους μου που γύρισαν την Ελλάδα για να δυναμώσουμε τη δημοκρατική παράταξη σε κάθε γωνιά» είπε ο Χάρης Δούκας, φτάνοντας σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους έξω από την Χαριλάου Τρικούπη 56.

«Το μήνυμα της κάλπης είναι καθαρό. Το 70% ζητάει αλλαγή ηγεσίας» ανέφερε για να απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να κάνουν την υπέρβαση την ερχόμενη Κυριακή, στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος. «Σας ζητάω την Κυριακή να κάνουμε την υπέρβαση. Να αλλάξουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε τη χώρα» είπε συγκεκριμένα.

Ο Χάρης Δούκας ανέφερε συγκεκριμένα τα εξής: «Είναι μια μεγάλη μέρα για το ΠΑΣΟΚ. Και είναι μία μεγάλη μέρα για τη δημοκρατική παράταξη. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους 300.000 φίλους και μέλη που ήρθαν, ψήφισαν και στήριξαν τη διαδικασία. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συνυποψηφίους μου που γύρισαν την Ελλάδα για να δυναμώσουμε το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατική παράταξη, σε κάθε γωνιά. Θέλω να ευχαριστώ τους εθελοντές που έκαναν έναν πολύ μεγάλο αγώνα για να είναι εξαιρετικά όλα, όλη τη μέρα. Και βεβαίως τους ανθρώπους που με στήριξαν και με πήγαν στον δεύτερο γύρο. Το μήνυμα της κάλπης είναι καθαρό. Το 70% ζητάει αλλαγή ηγεσίας. Σας καλώ λοιπόν την Κυριακή όλοι μαζί να κάνουμε τη μεγάλη υπέρβαση. Να αλλάξουμε το ΠΑΣΟΚ, για να αλλάξουμε τη χώρα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή