Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ο Χάρης Δούκας ζήτησε τη διεξαγωγή ντιμπέιτ με τον Νίκο Ανδρουλάκη

Αίτημα του Δημάρχου Αθηναίων για τηλεμαχία με τον νυν Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, εν όψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου αρχηγού στο κόμμα.
EUROKINISSI.

Με τα βλέμματα να έχουν ήδη στραφεί στον δεύτερο γύρο της εσωκομματικής κάλπης για την επόμενη μέρα στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ζήτησε τη διεξαγωγή ντιμπέιτ με τον νυν επικεφαλής του κόμματος και εκ νέου υποψηφίου, Νίκο Ανδρουλάκη.

«Μόλις επικοινώνησα με την ΕΡΤ και ζήτησα τη διεξαγωγή ντιμπέιτ. Είναι σημαντικό να κάνουμε έναν ζωντανό και παραγωγικό διάλογο για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και της χώρας», ανέφερε ο κ. Δούκας.

Οι έξι υποψήφιοι, Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης, είχαν «διασταυρώσει» την 24η Σεπτεμβρίου τα ξίφη τους με φόντο τη χθεσινή (06/10) κάλπη, μέσω τηλεμαχίας που μεταδόθηκε από την ΕΡΤ.

Ο τρόπος διοργάνωσης της χθεσινής τηλεμαχίας μεταξύ των «έξι», σε συνδυασμό με το νέο, πιο ελεύθερο και άμεσο υπόδειγμα διαλόγου που εφαρμόσθηκε, φαίνεται πως αποτυπώθηκε και στα ποσοστά τηλεθέασης.