ΠΑΣΟΚ – Χάρης Δούκας: «Ο Μητσοτάκης χάνει στην κοινωνία – Θέλω ντιμπέιτ με τον Ανδρουλάκη»

«Δέχομαι λάσπη κάθε μέρα από το “υδροκέφαλο” κράτος, τάχα επιτελικό. Μας πήρε βασικά “εργαλεία” εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου», καταλόγισε ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας.
EUROKINISSI.

«Μπορούμε να αλλάξουμε το μοντέλο ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και τη χώρα. Θα έχουμε μέλη και φίλους με ρόλο και ευθύνη. Δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει διχασμός, αλλά αισθάνομαι ότι το αίτημα για αλλαγή ηγεσίας ήταν πανίσχυρο. Στη θέση μου, θα μπορούσε να είναι ο Παύλος Γερουλάνος. Θα τον στήριζα. Η χώρα χρειάζεται αλλαγή κατεύθυνσης. Όμως, προκειμένου να πείσουμε τους πολίτες, πρέπει να αλλάξουμε πρώτα εμείς. Δεν βλέπω εκλογική συνεργασία με άλλο κόμμα», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, Χάρης Δούκας, μιλώντας σήμερα (08/10) στον ΑΝΤ1.

«Θέλω να γίνει το ντιμπέιτ, πρέπει να υπάρχει δημόσιος διάλογος», επεσήμανε ακόμη, εν όψει του δεύτερου γύρου της εσωκομματικής κάλπης για την επόμενη μέρα στην προεδρία της παράταξης. «Επικοινώνησα με την ΕΡΤ και ζήτησα τη διεξαγωγή ντιμπέιτ. Είναι σημαντικό να κάνουμε έναν ζωντανό και παραγωγικό διάλογο για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και της χώρας», σημείωσε εχθές.