Εξώδικο Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ - Πηγές κόμματος: Δεν υπάρχει κανένα ίχνος διαρροής προς κανέναν

Τι αναφέρει στο εξώδικό του ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Εξώδικο Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ - Πηγές κόμματος:  Δεν υπάρχει κανένα ίχνος διαρροής προς κανέναν
1'

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνει η κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε εξώδικο προς την Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, χρεώνοντας τους τις διαρροές προς την «Εφημερίδα των Συντακτών», σχετικά με στοιχεία από το «πόθεν έσχες» του.

«Αν και δεν έχω τίποτα να κρύψω, αλλά επειδή πρόκειται για σοβαρότατη διαρροή και μάλιστα επιλεκτική, σε μη νόμιμη χρονική στιγμή, αφού δεν φαίνεται να διέρρευσε η δήλωση πόθεν έσχες κανενός άλλου συνυποψήφιου πριν καν ελεγχθεί και εγκριθεί και επειδή η διαρροή προφανώς και έγινε από το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σας δηλώνω ότι θα προσφύγω σε κάθε νόμιμο μέσο για να προστατεύσω την προσωπικότητα μου ατομικά και ως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, το κύρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά και την προσωπικότητα των χιλιάδων μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ», αναφέρει ανάμεσα σε άλλα το εξώδικό.

Μάλιστα το υπογράφει ως... πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ!

Από την πλευρά τους, κομματικές πήγες αναφέρουν πως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο και κανένα ίχνος περί διαρροής από το κόμμα προς οποιαδήποτε πλευρά. Η δημοσιοποίηση των εγγράφων θα γίνεται θεσμικά και συντεταγμένα μέσω της ιστοσελίδας του κόμματος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή