ΣΥΡΙΖΑ – «Βέλη» Γιαννούλη κατά Κασσελάκη και Τζάκρη: «Με αυτά που λένε, ευτελίζουν την Αριστερά»

«Οι αναφορές περί πραξικοπηματιών και κουκουλοφόρων είναι κανιβαλισμός και ευτελίζουν την Αριστερά. Δεν γίνεται να λες ότι και το σακάκι του να “κατεβάσουμε”, θα το εκλέξουμε με 92%», ανέφερε ο Χρήστος Γιαννούλης, ο οποίος «εξαπέλυσε» επίθεση κατά των Στέφανου Κασσελάκη και Θεοδώρας Τζάκρη.

«Αντί να μαζέψουμε τα πράγματα, επιμένουμε στο δηλητήριο», τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, εν μέσω «πολέμου» εξωδίκων στην Κουμουνδούρου, μιλώντας σήμερα (09/10) στον ΣΚΑΪ.

«Θα προτιμούσα να ασχοληθώ και να μιλήσω για έναν προϋπολογισμό που δεν αντιμετωπίζει την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, αλλά αντί αυτού, αναλωνόμαστε στα εσωκομματικά», επεσήμανε ακόμη, με αφορμή το προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού που κατατέθηκε προχθές (07/10) στη Βουλή από τον Υφυπουργό Οικονομικών, Θάνο Πετραλιά.

«Οι αναφορές περί πραξικοπηματιών και κουκουλοφόρων είναι κανιβαλισμός και ευτελίζουν την Αριστερά. Δεν γίνεται να λες ότι και το σακάκι του να “κατεβάσουμε”, θα το εκλέξουμε με 92%», σημείωσε ο κ. Γιαννούλης, ενώ ο η πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει την «πόρτα της εξόδου» στον Στέφανο Κασσελάκη, μετά την επιλογή του έκπτωτου Προέδρου να αποστείλει εξώδικο προς τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, αλλά και της απειλής προσφυγής στη Δικαιοσύνη.