Μπακογιάννη για απουσία Καραμανλή από την εκδήλωση της ΝΔ: «Στεναχωρήθηκα που δεν ήρθε»

«Στεναχωρήθηκα που δεν ήρθε, γιατί αυτή ήταν μία γιορτή για εμάς, τους αγωνιστές της Νέας Δημοκρατίας», ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη για την απουσία του Κώστα Καραμανλή από την εκδήλωση για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος. Τι είπε για τον Αντώνη Σαμαρά.

Μπακογιάννη για απουσία Καραμανλή από την εκδήλωση της ΝΔ: «Στεναχωρήθηκα που δεν ήρθε»
EUROKINISSI.
1'

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μίλησε για τις ερωτήσεις των «11» στην κυβέρνηση, την απουσία των πρώην Πρωθυπουργών, Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, από την εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, μιλώντας σήμερα (09/10) στο ΣΚΑΪ.

Αναφορικά με την εκδήλωση στη Ρηγίλλης, τόνισε ότι «για τον Αντώνη Σαμαρά, ήταν αναμενόμενο. Αλλά για τον Κώστα Καραμανλή στεναχωρήθηκα που δεν ήρθε, γιατί αυτή ήταν μία γιορτή για εμάς, τους αγωνιστές της Νέας Δημοκρατίας, που περάσαμε πολλές καλές και κακές στιγμές, ενθουσιαστήκαμε, κλάψαμε, γελάσαμε, βρίσαμε. Ο Κώστας Καραμανλής έχει μία ειδική σχέση με τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνει για διάλυση, είναι ένα τσίρκο»

«Ο σοβαρότερος είναι ο Πολάκης, ακούστηκε επιτέλους μία φωνή λογικής. Αυτό είναι μία τρέλα, πάνε για διάλυση. Όταν ένα παιδί παρακολουθεί αυτό το τσίρκο, σου λέει “μακριά από την πολιτική”. Η Δημοκρατία θέλει διάλογο, με προτάσεις και αντί–προτάσεις», ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε σχέση με τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι «αποπνέει εικόνα ενός σοβαρού κόμματος, οι άνθρωποι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και προχώρησαν σε μία άψογη διαδικασία», χωρίς να κάνει κάποια πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του β’ γύρου, την προσεχή Κυριακή (13/10).

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή