ΣΥΡΙΖΑ – Ευθεία επίθεση Αντώναρου σε Σβίγκου: «Υπάρχουν πολλά ράμματα για τη γούνα της»

Σφοδρή επίθεση του Ευάγγελου Αντώναρου κατά της Ράνιας Σβίγκου αλλά και του Κώστα Ζαχαριάδη.

Ο «εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ μαίνεται. Σήμερα (09/10), ο Ευάγγελος Αντώναρος «εξαπέλυσε» επίθεση τόσο στη Γραμματέα του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, όσο και το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, τον Κώστα Ζαχαριάδη.

«Υπάρχουν πολλά ράμματα για τη γούνα της. Δεν κατάφερε να οργανώσει τις ευρωεκλογές όπως έπρεπε, δεν μπόρεσε να ελέγξει αυτό που έγινε με τα πόθεν έσχες. Αυτή έχει την ευθύνη της λειτουργίας, από την Κουμουνδούρου έγινε η διαρροή», καταλόγισε αρχικά στην κυρία Σβίγκου.

«Η παραμονή της πιστεύω ότι ωφελείται από τη μεγαλοθυμία του Στέφανου Κασσελάκη που δεν ζήτησε την παραίτησή της. Εισπράττει ένα μισθό που αν βγει στην αγορά, δεν θα τον πάρει ούτε στο 1/3», ισχυρίσθηκε ακόμη.

Για τον Κώστα Ζαχαριάδη, είπε πως «και αυτός μετακλητός υπάλληλος είναι. Προσωπικά, έχω ένσημα στη δημοκρατία και την πρόοδο και έχω δουλέψει 30 χρόνια δημοσιογράφος και πέντε χρόνια στην Τράπεζα Επενδύσεων. Πού έχει δουλέψει αυτός που παινεύεται από το 2018 ότι βρίσκεται στη λεγόμενη Αριστερά; Πρόκειται για αμελητέα ποσότητα. Αλίμονο αν προσέκρουσε η δική μου παρουσία στον ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Ζαχαριάδη».