Ανδρουλάκης: «Δεν υπήρχαν μέρες για το debate» - Νέα «πυρά» προς τον Χάρη Δούκα

Όλα όσα είπε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης για το debate με τον συνυποψήφιο Χάρη Δούκα αλλά και για τα ποσοστά που έλαβε σε Πειραιά και δυτική Αθήνα
Χάρης Γκίκας / NEWSBOMB.GR

«Δεν υπήρχαν μέρες» προκειμένου να διεξαχθεί το debate, υποστήριξε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μεταξύ του ίδιου και του Χάρη Δούκα. Πρόσθεσε παράλληλα, πως η ημερομηνία του Σαββάτου δεν είναι μια σωστή επιλογή λέγοντας πως «έχετε ξαναδεί debate να γίνεται Σάββατο;»

Ειδικότερα εξήγησε ότι την Πέμπτη είναι προγραμματισμένος ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Εθνικής Ελλάδας και Αγγλίας. Κάτι που θα μαγνητίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Αναφορικά με την Παρασκευή, επικαλέστηκε την προεκλογική του ομιλία στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, ο Νίκος Ανδρουλάκης επιτέθηκε στην πλευρά του Χάρη Δούκα αναφορικά με την ανακοίνωση του δεύτερου για το debate, λέγοντας πως «αυτοί οι λεονταρισμοί δεν εξυπηρετούν σε κάτι».

Υπενθυμίζεται πως ο Χάρης Δούκας μέσω ανακοίνωσης εξαπέλυσε «πυρά» στον Νίκο Ανδρουλάκη αναφορικά με το debate. «Ο κ. Ανδρουλάκης δεν θέλει το debate. Μετά από 2 μέρες διαπραγματεύσεων, οι οποίες όπως φαίνεται, από την πλευρά του κ. Ανδρουλάκη, ήταν προσχηματικές, το επιτελείο του ανακοίνωσε σήμερα ότι το debate δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί. Η πρότασή μας ήταν σαφής: Debate οποιαδήποτε ώρα και μέρα.

Όσο για τις δικαιολογίες περί Δημοτικού Συμβουλίου στην Αθήνα υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος είχε ανακοινώσει, ήδη από τη Δευτέρα, προεκλογική ομιλία σήμερα στον Πύργο. Ο κ. Ανδρουλάκης απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν επιθυμεί τον δημοκρατικό διάλογο στο ΠΑΣΟΚ. Απέδειξε ότι δεν τιμά τις δημόσιες δεσμεύσεις του».

Ανδρουλάκης: Ήμουν πρώτος στον Πειραιά

«Ήμουν πρώτος στον Πειραιά και στη δυτική Αθήνα», είπε στη συνέχεια ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, απαντώντας παράλληλα στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να συγκέντρωσε χαμηλά ποσοστά στην Αττική.

Σχετικές ειδήσεις