Επιτροπή Δεοντολογίας ΣΥΡΙΖΑ προς Κασσελάκη: Πάρε πίσω το εξώδικο – Τον καλεί σε συνάντηση

Η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να στείλει στον Κασσελάκη και επιστολή, μέσω της οποίας θα τον καλεί σε συνάντηση.

Επιτροπή Δεοντολογίας ΣΥΡΙΖΑ προς Κασσελάκη: Πάρε πίσω το εξώδικο – Τον καλεί σε συνάντηση
INTIME NEWS
1'

Κλυδωνισμούς σε ολόκληρο το οικοδόμημα του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί το εξώδικο που απέστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης προς την Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η Επιτροπή Δεοντολογίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποφάσισε να ζητήσει από τον έκπτωτο πρόεδρο να αποσύρει την εξώδικη διαμαρτυρία προς το κόμμα και μάλιστα, άμεσα. Μάλιστα, αναμένεται να του στείλει και επιστολή, μέσω της οποίας θα τον καλεί σε συνάντηση.

Αντίθετα, παρά τις φήμες που διακινούνται συντονισμένα από διάφορα κέντρα, δεν απορρίφθηκε η προσφυγή του σκηνοθέτη και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Θέμη Μουμουλίδη, εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη.

Και πως, άλλωστε, θα μπορούσε να συμβεί αυτό, όταν η ίδια η Επιτροπή Δεοντολογίας, αποφάσισε να μη συζητήσει το θέμα και να το αφήσει για το απώτερο μέλλον, καθώς έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως δεν πρόκειται να εμπλακεί στην εσωκομματική αντιπαράθεση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή