Φάμελλος: «Θεωρώ αδιανόητο να είναι υποψήφιος, κάποιος που έχει κάνει εξώδικο στο κόμμα»

«Θέλουμε να φέρουμε πίσω τον κόσμο που έχει απογοητευθεί. Το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι ποιος θα έρθει πρώτος, αλλά αν υπάρξει ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα», υπογράμμισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος. «Θεωρώ αδιανόητο να είναι υποψήφιος Πρόεδρος, κάποιος που έχει κάνει εξώδικο στο κόμμα», είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη.
EUROKINISSI.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε σημερινή (10/10) συνέντευξη στον ΑΝΤ1. «Όσο ήμουν Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σοβαρή φωνή και παρουσία. Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε πολλά λάθη. Πρέπει να αποσύρει άμεσα τις κατηγορίες διαπλοκής και το εξώδικο. Θεωρώ αδιανόητο να είναι υποψήφιος για την ηγεσία, κάποιος που έχει κάνει εξώδικο στο κόμμα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Ήταν λάθος να μην λειτουργούν τα θεσμικά όργανα του κόμματος. Όπως κάναμε πρόταση δυσπιστίας στον Πρωθυπουργό, η –εκλεγμένη από τη βάση– Κεντρική Επιτροπή του κόμματος προχώρησε σε άρση της εμπιστοσύνης του Προέδρου. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να σωθεί η παράταξη. Δεν κατεβαίνω για να κερδίσει ο πρώην Πρόεδρος, ο οποίος έκανε λάθη. Το διακύβευμα των εκλογών είναι αν υπάρξει ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα», επεσήμανε ακόμη.

«Η δική μου υποψηφιότητα εξασφαλίζει ότι θα είμαστε ενωμένοι και ενιαίοι, πως θα υπάρχει τεκμηρίωση και ο κ. Μητσοτάκης δεν θα κάνει πλιάτσικο. Εγώ πρότεινα στον Κασσελάκη τη διαδικασία προσφυγής στη βάση. Δεν μπορώ να έχουμε συνέχεια διχασμό και τοξικότητα», προσέθεσε ο κ. Φάμελλος.